Irina Deaconescu și Cristian Manea au devenit zilele acestea părinți pentru prima dată. Vloggerița a adus pe lume o fetiță frumoasă, pe care a așteptat-o cu sufletul la gură. Ea era nerăbdătoare să își strângă fetița la piept, dar nu se aștepta la problemele pe care le-a întâmpinat apoi. Vedeta le-a povestit fanilor cum era să leșine.

Irina Deaconescu a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața sa personală. Ea a ascuns pentru multă vreme faptul că a rămas însărcinată și a vrut să păstreze secretul până șa final. Era sigură că dacă lumea va afla, nu va putea să se mai bucure de momente în același fel. Ei bine, nu a putut să ascundă acest lucru, iar de când au aflat, fanii au stat numai cu ochii pe ea.

Irina Deaconescu: ”Era să leșin”

De-a lungul timpului, ea și-a ținut fanii la curent cu evoluția sarcinii sale. Ei s-au pregătit intens pentru momentul în care fiica lor, Victoria, a venit pe lume. Cu o seară înainte și-a pregătit bagajul pentru spital și le-a arătat fanilor imagini cu cele mai importante momente. Imediat după ce fiica ei a venit pe lume, ea a postat o serie de imagini cu micuța.

Irina Deaconescu, probleme serioase după ce a născut. Ce le-a povestit fanilor: ”Era să leșin”

Nu s-a gândit deloc să îi ascundă chipul, așa cum fac multe alte proaspete mămici. Victoria a făcut cunoștință cu fanii încă din primele ore de viață. La doar o zi după ce a născut, Irina Deaconescu a mărturisit că s-a confruntat cu câteva probleme și chiar era să leșine. Din fericire, acum este este în regulă și se bucură împreună cu iubitul ei de prezența fiicei lor.

”Am vrut să fac pe smechera și era să leșin… Eu abia astăzi m-am ridicat din pat și am mers cât am putut eu pe aici (…) M-am dus să fac și eu un duș, chinul de pe lume că am zis că n-am nevoie de ajutor că fac singură totul și când am venit să-mi pun pijamaua era să leșin, efectiv nu ajungeam la butonul de panică!”, a spus Irina Deaconescu pe InstaStory.