Irina Deaconescu și Cristea Manea vor deveni curând părinți. Vedeta va naște luna aceasta: "În orice moment poate apărea"
in

Irina Deaconescu și Cristea Manea vor deveni curând părinți. Vedeta va naște luna aceasta: „În orice moment poate apărea”

Irina Deaconescu mai are foarte puțin și naște.

Irina Deaconescu și Cristea Manea sunt în culmea fericirii. Cele două vedete urmează să devină părinți luna aceasta. Vloggerița se așteaptă din moment în moment ca micuța lor să vină pe lume. Nu au cuvinte să descrie bucuria pe care o au în suflet. În plus, nu le vină să creadă că a mai rămas atât de puțin timp până își vor strânge minunea în brațe.

Cei doi artiști formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară. Ei au fost mereu extrem de rezervați când a venit vorba despre viața lor personală. Au dat cât de puține detalii au putut și s-au bucurat în privat de toate momentele frumoase. Vedeta a ținut multe luni sarcina ascunsă, tocmai pentru că nu voia ca lumea să scrie despre asta.

Irina Deaconescu, pregătită să devină mamă

Irina și-a dorit să păstreze secretul până la final, dar acest lucru nu s-a putut. Ea a dat vestea pe rețelele sociale, iar de atunci toți sunt cu ochii pe ea. Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și se bucură de fiecare moment. Se pregătește intens pentru momentul în care va deveni mamă pentru prima dată.

Irina Deaconescu și Cristea Manea vor deveni curând părinți. Vedeta va naște luna aceasta: "În orice moment poate apărea"

Vloggerița și iubitul ei s-au ocupat intens de camera copilului, dar și de cele necesare pentru primele luni de viață. Irina Deaconescu este extrem de activă în mediul online, iar recent le-a făcut o mărturisire de zile mari fanilor săi. Artista are grijă să nu lipsească nimic și zilnic se așează lângă pătuțul ei și nu poate să creadă că a mai rămas atât de puțin.

”Totul devine din ce în ce mai real!!! De când am montat pătuțul, stau zilnic câteva minute în fața lui și parcă nu îmi vine să cred că în orice moment poate apărea minunea noastră. Ne-am documentat și am căutat cea mai bună variantă de pătuț pentru bebe. Am ales un pătuț sigur, din lemn masiv care are istorie și care se adaptează procesului de creștere a bebelușului. ”, a scris Irina Deaconescu pe Instagram.