Irina Rimes a dat din nou dovadă că poate mai mult decât lasă să se vadă. Vedeta a fost invitată la Urbanist Session, show-ul organizat de Porc.TV. Videoclipul postat de ei pe YouTube a făcut ravagii pe internet și a fost apreciat de mii de oameni. A ajuns deja în Trending, iar mulți s-au mirat de succesul pe care l-a avut și de cât de bine a fost primit.

A fost o experiență unică pentru ea și s-a bcucurat extrem de tare că fanii au fost încântați de prestația sa. Irina este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi care s-a făcut remarcată acum câțiva ani, când a lansat piesa „Visele”.

De atunci și până acum, ea a lansat trei albume și zeci de piese care au atins inimile fanilor. Nimeni nu putea  prevadă succesul pe care urma  îl aibă artista însă talentul și ambiția ei au dat rezultate.

Vedeta a cucerit pe toată lumea cu vocea sa inconfundabilă dar și cu stilul ei aparte. Deși are mii de fani nu reușește mereu să mulțumească pe toată lumea. Cântăreței i s-a reproșat din partea unora că nu ar fi avut ce să caute la Urbanist session. Deliric, cel care i-a oferit acesteia invitația a ținut să ofere tuturor o serie de explicații.

Deliric, mândru de Irina Rimes

Iubitul Innei s-a bucurat enorm pentru faptul că Irina Rimes a acceptat invitația lui. Încearcă mereu să aducă artiști noi, dar îi încurajează și pe cei care sunt deja cunoscuți să facă parte din proiectul lui de suflet. Deși nu a avut nimic de câștigat din asta, artista a acceptat invitația și i-a lăsat pe toți muți de uimire.

Irina Rimes, așa cum nu a mai fost văzută. Ce spune Deliric despre cântăreață: "Simt nevoia să vă explic"

Simt nevoia   explic puțin logica mea după care  ghidez când aleg invitații la Urbanist Sessions. Am plecat de la început cu gândul de a crea un loc unde poți descoperi artiști mișto de care poate nu ai auzit. Am avut și artiști precum Bruja care au debutat la Urbanist și pe care nu îi știa absolut nimeni dar și artiști precum Doc sau Bitza cu o carieră de peste 20 de ani in spate. Avem nevoie de artiști mari care  cânte la același microfon cu artiștii mai mici pentru a valida aceast proiect și pentru a împărți din lumina reflectoarelor. Dacă ar fi un șir neîntrerupt de newcomers sau de artiști underground, prea multă atenție nu ar capta sesiunile și am eșua  ne atingem scopul pe care ni l-am propus de la bun început.

Mixul acesta între rap, trap, underground, mainstream etc. are scopul de a ajuta tocmai artiștii mai puțin cunoscuți.  Iar cei maricare ne ajută  asigurăm acest mix deși nu au nimic de câștigatmerită salutați. Așa ✌️pentru Irina  a avut inimă  ne viziteze!”