Irina Rimes, mesaj emoționant pentru fani. Vedeta, mai sinceră ca oricând: „Sunt supărată doar de dragul supărării”

Irina Rimes a împărtășit un alt moment de sinceritate pe Instagram.

Irina Rimes, mesaj emoționant pentru fani. Vedeta, mai sinceră ca oricând: "Sunt supărată doar de dragul supărării"

Irina Rimes a devenit cunoscută în România acum câțiva ani, când a lansat piesa „Visele”. De atunci și până acum, ea a produs deja trei albume. Materialele sale discografice au prins bine la public, la fel ca și toate piesele sale. De-a lungul carierei, artista a surprins pe toată lumea cu colaborările sale de excepție.

Toți știau despre ea că este o fire sensibilă, care nu vorbește prea des despre relațiile sale. Ea transpune în versuri toate experiențele pe care le-a avut, iar despre bărbatul vieții sale a scris deja două albume. Fanii vedetei știu că vedeta a suferit din dragoste și, în momentul în care s-a despărțit de el, piesele au curs una după alta.

Din când în când, Irina Rimes simte nevoia să stea de vorbă cu admiratorii ei de pe social media. Are zile în care face live-uri, doar pentru a le răspunde acestora la întrebări. În ultimul timp, a început să posteze tot mai des pe InstaStory, de unde dispăruse o vreme. Admiratorii ei se bucură zilele astea mai mult decât de obicei de faptul că frumoasa moldoveancă îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

Irina Rimes și-a emoționat fanii

Pentru a ajunge unde este acum, miniona a luptat și a muncit din greu. Nu a avut mereu tot ceea ce și-a dorit, iar drumul ei către succes a fost unul anevoios. A crezut în ea și a dat tot ce a avut mai bun, iar acum are mult succes și se bucură din plin de el. Ea și-a deschis inima în fața admiratorilor, iar postarea s-a le-a atras atenția tuturor.

Irina Rimes, mesaj emoționant pentru fani. Vedeta, mai sinceră ca oricând: "Sunt supărată doar de dragul supărării"

„Sunt momente când vrei sa lași totul și sa fugi unde nu te poate găsi nimeni, sunt momente când totul pare atât de încurcat și greu, și pana și a alege între apa sau suc pare o decizie grea. Sunt momente când vreau sa dau cu telefonul de pământ ca să am măcar o oră de liniște. Sunt momente când mi-e greu sa-i răspund mamei la mesaje pentru ca am 583829519 de mesaje care sunt prioritare și mai importante decât al mamei “ce mai faci?”. Sunt momente când sunt supărată doar de dragul supărării pentru că am obosit sa zâmbesc și să mă port frumos. Sunt așa momente. Dar toate trec în momentul în care mi-aduc aminte că am ajuns aici datorită oamenilor din jurul meu care, poate, la rândul lor s-au făcut ca și-au uitat supărările ca să poată avea grija de mine așa cum se cuvine.”, a transmis ea.