Irina Rimes, nemulțumită de iubitul ei. Vedeta a făcut declarații picante: ”Te-ai transformat în ceva trist”

Irina Rimes a făcut dezvăluiri incendiare din viața intimă.

Irina Rimes, nemulțumită de iubitul ei. Vedeta a făcut declarații picante: ”Te-ai transformat în ceva trist”

Irina Rimes este o artistă extrem de sinceră; care nu se teme să discute chiar și despre cele mai sensibile subiecte. Vedeta este o fire deschisă, care vorbește oricând despre viața ei. Nu îi este greu sau rușine să recunoască faptul că a locuit la țară sau că nu a avut mereu ceea ce și-a dorit. Ea a luptat din greu pentru a ajunge acolo unde este acum.

Fanii știu tot despre ea, pentru că vedeta preferă să nu se ascundă după deget. Cu toate acestea, ea nu a vrut să discute niciodată prea mult despre relațiile sale. Oamenii au aflat despre toate suferințele din dragoste prin care a trecut din piesele sale. Irina Rimes și-a pus sufletul pe tavă în toate cele trei albume ale sale.

Irina Rimes și-a pus susținătorii pe jar

Este mândră de ceea ce a reușit să facă până la această vârstă. Este o cântăreață de succes, care lansează hit după hit. Se pare că o duce destul de bine și pe plan personal, pentru că pare mai îndrăgostită ca oricând. După tristetele despărțiri prin care a trecut, miniona se pare că și-a găsit sufletul pereche.

Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Badea, toboșarul trupei Les Elephants Bizarres. Chiar dacă par extrem de fericiți unul în compania celuilat, cântăreața a făcut o dezvăluire care a pus pe toată lumea pe jar.

În dreptul unei fotografii din timpul unui concert, ea a pus o descriere picantă, iar fanii s-au grăbit să tragă imediat concluziile. Au bombardat-o pe vedetă cu comentarii de tot felul și nu s-au temut să îi transmită care este părerea lor despre descrierea imaginii respective.

Irina Rimes, nemulțumită de iubitul ei. Vedeta a făcut declarații picante: ”Te-ai transformat în ceva trist”

„This is better than sex” (n.r. – Acest lucru este mai bun decât să faci sex”), a scris Irina Rimes.

„Înseamnă că nu ai făcut cu cine trebuie”, i-a scris cineva. Iar din punctul acesta încep pur și simplu reproșurile. „Ai fost ceva divin ce încet încet apune. Îți pierzi din strălucirea zilelor de altă dată”, a comentat același internaut. „Te-ai prostit rău… Te-ai transformat în ceva trist”, i-au scris fanii în comentarii.