Irina Rimes și-a șocat din nou fanii. Vedeta, dezvăluiri neașteptate din trecut: "Mie-mi plăcea să..."
in

Irina Rimes și-a șocat din nou fanii. Vedeta, dezvăluiri neașteptate din trecut: „Mie-mi plăcea să…”

Irina Rimes a fost mai sinceră ca oricând.

Irina Rimes nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară și se bucură de succes pe toate planurile. Artista a devenit cunoscută în România, după ce a lansat piesa „Visele”, acum câțiva ani. De atunci, ea lansează hit după hit și a ajuns să aibă mii de fani care o susțin.

În plus, miniona a lansat deja trei albume de care este tare mândră, iar ultimul ei material discografic a fost o adevărată surpriză pentru admiratori. Cântăreața a venit cu un concept nou. În plus, a abordat un stil complet diferit față de cel cu care ascultătorii ei erau obișnuiți. Cu toatea acestea, albumul a fost pe placul tuturor și apreciat de un număr extrem de mare de oameni.

Irina Rimes, povești din adolescență

Irina Rimes a fost foarte activă în ultma vreme pe rețelele sociale. Îi place să își țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. În plus, cântăreața este recunoscută și pentru sinceritatea de care dovadă de fiecare dată. Multor artiști le este rușine să vorbească despre trecut, dar nu este și cazul artistei din Republica Moldova. Ea a spus de mai multe ori faptul că a locuit la țară și că a dus un trai plin de multe lipsuri. A plecat de mică de acasă, doar pentru a-și face un rost în viață.

Irina Rimes și-a șocat din nou fanii. Vedeta, dezvăluiri neașteptate din trecut: "Mie-mi plăcea să..."

Când a venit în România, nu avea niciun ban și a trecut printr-o perioadă extrem de grea a vieții sale. Nu cunoștea pe nimeni și i-a fost foarte greu să se adapteze, dar a reușit. Într-un interviu acordat recent, Irina Rimes a povestit despre toate aceste lucruri, dar a dat și detalii mai puțin știute din adolescența sa.

 „Eu eram copil rebel, mie-mi plăcea să mă duc la discotecă, să cânt la serbările din liceu.” Irina nu era însă singurul talent local. La serbările locale, cap de afiș alături de ea era Mihaela Ojog, care apoi i-a luat-o înainte, după ce a venit în România și a semnat un contract cu producătorul Randi. „Era o fată în care se investea, era și frumoasă și învăța bine, eu trebuia să demonstrez mai mereu: de exemplu, dacă era o serbare și trebuia toată clasa să cânte un cântec, eu eram aia care făcea versurile, linia melodică, mă ocupam de producție”. Cele două, împreună cu o altă fată, Doina, ajunseseră să se împrietenească, iar lumea le spunea Troika. Dar când s-a terminat liceul, drumurile lor s-au despărțit.”, a povestit Irina Rimes pentru Elle.ro.