Irinel Columbeanu trece printr-unul dintre cele mai negre scenarii ale vieții sale, lucru pe care nimeni nu a putut să îl anticipeze vreodată. Fostul soț al Monicăi Gabor este complet falit și abia își permite chiria lunară. Acesta a afirmat de multe ori că îi este recunoscător tatălui său pentru tot ceea ce a avut.

Acum afaceristul a ajuns atât de sărac încât nu își mai permite nici să îngrijească mormintele părinților. Irinel a ajuns să ducă o viață obscură după ce în trecut a avut în conturi milioane de euro.

Irinel Columbeanu a sărăcit complet! Fostul milionar nu are bani să îi plătească mormântul propriului tată!

Mormintele părinților au rămas fără impozitele plătite

Irinel Columbeanu a avut șansa să dețină cu ajutorul tatălui său o avere impresionantă. Nimeni nu își explică însă de ce a mizat afaceristul pe un business care i-a adus dezastrul pe plan financiar. Falimentul său este cu atât mai surprinzător cu cât acesta avea cunoștinte destul de vaste despre construcții.

Fostul soț al Monicăi Gabor a luat un împrumut uriaș din bancă pentru a investi în acest domeniu, aducând pe piața de profil din România un material revoluționar în constructii.

Planul său însă nu a funcționat așa cum fostul milionar își propusese, iar în scurt timp totul a început să o ia la vale în viața sa. Irinel a fost nevoit rând pe rând să renunțe la proprietățile sale celebre pe măsură ce finanțele sale se evaporau.

Nu doar că a pierdut casa de la Izvorani ci și-a vândut și mașinile de lux unele, dintre acestea fabricate special după cerințele sale. Astfel Irinel a ajuns să trăiască la marginea Bucureștiului într-un apartament închiriat.

Dacă în trecut în jurul lui se perindau mereu cele mai frumoase femei, acum Irinel a rămas și fără ultima sa iubită, Oana. Mai mult de-a lungul timpului au existat chiar și zvonuri legate de posibilele ajutoare pe care Irinel le-ar fi primit de la prieteni.

Drept urmare afaceristul nu mai are posibilități financiare pentru a se îngriji de mormintele părinților sai. Impozitele aferente locurilor de veci au rămas de altfel și ele neplătite de luni bune.

”N-am mai văzut pe cineva aici (la mormânt n.r.) de nu mai știu când. El (Ion Columbeanu n.r.) a fost un om foarte bun. Când trăia, mă ruga să am grijă de mormântul soției lui și îmi mai dădea câte ceva.” a declarat un angajat al cimitirului conform Cancan.

Monica Gabor îl ajută pe fostul soț să iasă din impas?

După incidentul recent în care fosta vilă a milionarului de la Izvorani s-a făcut scrum au existat nuneroase speculații legate de ajutorul pe care Monica i l-ar fi furnizat în aceste momente afaceristului.

Fostul manechin l-ar fi invitat pe acesta în America acolo unde l-ar putea sprijini pentru a-și găsi un loc de munca bine plătit. Niciunul dintre cei doi însă nu au confirmat că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat.