Irinel Columbeanu a scăpat de faliment! Cine i-a sărit în ajutor fostului milionar

Când se credea că fostul soț al Monicăi Gabor nu mai are vreo șansă să se redreseze financiar, vestea bombă a venit în ultimul moment. Se pare că roata s-a întors pentru fostul magnat.

Irinel Columbeanu a ajuns să ducă o viață la limita sărăciei în ultimii ani spre suprinderea tuturor. Fostul Monicăi Gabor a coborât din topul milionarilor până la nivelul la care a trebuit să apeleze la ajutorul prietenilor pentru a supraviețui.

Când totul părea pierdut, ultimele zile au venit cu o veste cel puțin încurajatoare pentru fostul milionar. Afaceristul de la Izvorani a obținut o amânare care l-ar putea ajuta să își refacă socotelile.

Justiția e de partea lui

Norocul pare să fie de partea lui Irinel în procesul pe care îl are acum pe rol după ce și-a pierdut averea. Mai exact, totul fiind posibil după ce un expert judiciar care s-a ocupat de relația cu lichidatorul firmei pe care milionarul a reușit să o falimenteze, a tras toate sforile pentru a amâna cât de mult posibil procedurile care se impun în aceste cazuri.

Tergiversarea respectivă a avut și urmări, expertul respectiv alegând să se retragă după ce magistrații l-au atenționat că se poate alege cu amenzi pentru acest fapt. Cu toate acestea, juristul a reușit să „îl păsuiască” timp de doi ani pe Irinel.

Irinel Columbeanu a scăpat de faliment! Cine i-a sărit în ajutor fostului milionar

Legea impune ca în astfel de situații să fie desemnat un nou expert care să preia speța respectivă. Astfel, întreg dosarul este luat de la zero, acesta fiind un real avantaj pentru cel aflat în centrul procesului.

Rămâne de văzut dacă Irinel va reuși să folosească acest timp pentru a-și reclădi imperiul din falimentul total în care se află acum.

Irinel a pierdut toată averea

După ce a atins culmile paradisului financiar, fiind inclus în Topul Forbes al milionarilor, Irinel a căzut cu surle și trâmbițe. A rămas rând pe rând fără milioanele de euro din conturi, fără vila din Izvorani și fără bolizii de lux pe care i-a deținut. De la viața de magnat, fostul Monicăi locuiește acum într-un apartament cu două camere de la marginea Capitalei cu chirie.

După ce și-a vândut atât Bentley-ul cât și Rolls Royce-ul fabricate special cu dotările cerute de el, fostul milionar conduce acum o mașină second hand cu urme vizibile de rugină.

Irinel nu a vrut să recunoasca public cum a reușit să falimenteze firma și astfel să piardă tot. Se cunoaște însă faptul că afaceristul a mizat pe un business care nu a fost deloc profitabil cel puțin pentru România. Mai exact, Iri a luat un credit de 5 milioane de euro prin care a importat în țară un anumit material de construcție pe care l-a considerat revoluționar.

Cum planurile nu au funcționat așa cum el sperase, neexistând interes pentru produsul respectiv, fostul Monicăi Gabor s-a aflat în imposibilitatea de a mai returna banii la bancă. Astfel creditorul l-a lăsat fără întreaga avere.