Irinel Columbeanu, roast de zile mari la IUmor! Fostul milionar și-a ironizat propriul faliment!

Moment incredibil în cadrul ultimei ediții IUmor. În frunte cu juriul, toată lumea a rămas cu gura căscată când pe scena a apărut unul dintre cei mai mediatizați afaceriști din România.

Cine si-ar fi închipuit vreodată în trecut că unul dintre cei mai controversați milionari ai României va ajunge într-o astfel de postură. Irinel a lăsat juriul si publicul mască odată cu apariția lui pe scena IUmor.

Milionarul s-a prezentat regulamentar cu un număr spectaculos de roast care a stârnit hohote de râs în mod constant. Fostul Monicăi Columbeanu nu s-a sfiit să facă mișto inclusiv de propria condiție financiară pe care o are acum.

Cum era de așteptat, afaceristul a stârnit hohotele de râs ale tuturor celor prezenți în sală.

Irinel Columbeanu, roast de zile mari la IUmor! Fostul milionar și-a ironizat propriul faliment!
Irinel Columbeanu, roast de zile mari la IUmor! Fostul milionar și-a ironizat propriul faliment!

A râs alături de jurați de propria sărăcie

Dacă în ultimele apariții televizate Irinel era destul de sobru și aparent afectat de modul în care viața i-a jucat festa de a rămâne fără multele milioane de euro, aseară afaceristul a lăsat deoparte constrângerile și s-a amuzat alături de publicul și juriul IUmor de sărăcia în care a ajuns să trăiască.

Pe lista glumelor a fost bineînțeles și subiectul controversat al vilei de la Izvorani pe care acesta a pierdut-o și care de altfel a ars de curând.

„În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi eşti sus, mâine eşti jos, eşti acelaşi om, deşi cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă şi vor să îţi fie prieteni dacă eşti milionar, au senzaţia că le vei da lor banii”, a spus Irinel Columbeanu.

Recunoscut ca fiind în trecut unul dintre magnații României pasionat de femeile frumoase, cu mulți ani în minus decât ai lui, Iri a atins în mod evident și acest aspect savuros în numărul lui de roast.

„N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga şi în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriţi?”, a mai adăugat milionarul.

Spre deliciul celor care s-au amuzat copios de glumele lui, Irinel a atins și subiectul legat de locul în care a ajuns să locuiască acum. Toată lumea știe că acesta trăiește momentan cu chirie într-un apartament cu două camere de la marginea Bucureștiului.

Irinel Columbeanu, roast de zile mari la IUmor! Fostul milionar și-a ironizat propriul faliment!

Afaceristul a spus în timpul numărului că de multe ori a plătit prețul unei șampanii mai mult decât este nevoit să achite chiria pe un an de zile. Amuzați teribil de auto-ironia fostului milionar, publicul l-a încurajat cu ropote de aplauze.
Jurații s-au amuzat la fel de tare și au declarat că nu se așteptau vreodată ca în fața lor să apară celebrul personaj.

„Niciodată nu mă aşteptam să-l văd pe scenă la iUmor”, a spus Delia.

Irinel a ajuns la sapă de lemn

Dincolo de propriile ironii care i-au adus succesul în cadrul show-ului de la Antena, Irinel chiar trăiește în acest moment o dramă fără margini. Din afaceristul cu toată averea moștenită de la părinți acesta a ajuns acum să trăiască la limita subzistenței.

Coșmarul afaceristului a început în urmă cu 8 ani când a vrut să investească în domeniul construcțiilor aducând pe piața din România un material revoluționar denumit „columbeanit”.

Din păcate companiile din domeniu nu au manifestat interes pentru acesta, iar Irinel s-a trezit în faliment.