Irinel Columbeanu, salvat de fosta soție? Ce propunere i-a făcut Monica Gabor

Irinel Columbeanu ar putea fi salvat de fosta lui parteneră de viață, Monica Gabor, care i-a făcut o propunere total neașteptată. După ce a pierdut toți banii și bunurile pe care le deținea, afaceristul locuiește într-un apartament cu două camere.

Irinel Columbeanu, salvat de fosta soție? Ce propunere i-a făcut Monica Gabor

Din cauza situației financiare, fostul milionar a acceptat ca fiica lui, Irinuca, să locuiască alături de mama ei și de actualul său iubit, Mr. Pink, în Statele Unite ale Americii.

Se pare că Monica Gabor, ex-Columbeanu, s-a gândit la fostul soț și i-ar fi propus să se mute pe continentul american pentru a se redresa din punct de vedere financiar, dar și pentru a fi alături de fata pe care o au împreună.

Irinel Columbeanu, salvat de fosta soție? Ce propunere i-a făcut Monica Gabor

Irinel Columbeanu a trecut prin multe greutăți în ultimii ani. Afaceristul și-a pierdut atât averea formată din sute de milioane de euro, cât și vila din Izvorani și alte bunuri de valoare. Până și prietenii l-au trădat după ce banca l-a executat silit.

În prezent, Irinel Columbeanu duce o viață obișnuită și stă în chirie într-un apartament cu două camere din Capitală, situat într-un complex rezidențial. Peste problemele cu banii poate să treacă, însă cel mai greu îi este fără fetița lui, Irina, care s-a mutat în SUA cu mama ei.

Deși nu au avut un divorț foarte pașnic, Monica nu a uitat de cel care i-a fost soț timp de cinci ani. După ce a vizitat România, fosta doamnă din Izvorani i-ar fi propus afaceristului să se mute în Statele Unite ca să aibă posibilitatea să o ia de la capăt cu afacerile. În plus, acolo ar putea petrece mai mult timp cu fiica lui, acum adolescentă, scrie wowbiz.ro.