Irinel Columbeanu și Monica Gabor din nou împreună?Fostul milionar de la Izvorani a făcut o dezvăluire bombă!

Nimeni nu mai credea vreodată că cei doi foști soți ar putea să mai fie împreună.Irinel a dat recent o veste cel puțin tulburătoare despre el și mama fetiței lui.

  1. Foștii soți Columbeanu au divorțat încă din 2012, în urma unui mariaj extrem de controversat.  Atât Monica cât și Irinel au început odată cu anuntul divortului o luptă dură pentru custodia fiicei lor, Irina.

Desi micuța a fost încredințată inițial tatălui contextul actual din viețile celor doi a făcut ca aceasta să ajungă să trăiască alături de mama ei în America. Cei doi au acum vieți complet diferite și nimeni nu i-am mai fi vizualizat vreodată în viitorul apropiat împreună. Ei bine, Irinel a fost cel care a dat marea veste el despre fosta lui soție.

Fostul milionar s-ar împăca oricând cu mama copilului lu

Irinel Columbeanu a trăit viața din plin, având la dispoziție un imperiu cu care să impresioneze femeile celebre și frumoase, care veneau mereu spre el. Nume cunoscute în showbiz au trecut prin viața, dar și prin dormitorul afaceristului: Brianna Caradja, Anna Lesko, Flore Salalidis, Romanița Iovan și Monica Gabor. Dintre acestea, fostul magnat de la Izvorani a ales-o doar pe cea mai tânără pentru a-i purta numele.  Recent, Irinel a suprins pe toată lumea făcând o dezvăluire complet neașteptată.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor din nou înpreună? Fostul milionar de la Izvorani a făcut o dezvăluire bombă!

Afacerisful a mărturisit că s-ar împăca oricând cu cea care i-a dăruit un copil, fosta lui soție. Cel care a reuși să îl determine pe milionar să facă marea devzăluire a fost Cătălin Măruță.
Totul s-a petrecut în cadrul emisiunii de la Pro, în timpul concursului celebru „Spui tot sau îți ia gura foc?” Fără să stea prea mult pe gânduri Iri a numit-o pe cea alături de care ar vrea să trăiască din nou povestea de dragoste de altădată.

” Monica Gabor ar fi.Cred că se uită și Irina.” , a precizat fostul milionar în cadrul emisiunii.

Au divorțat cu mult scandal

Irinel și Monica au divortat în urmă cu 8 ani, fosta soție a acaceristului fiind cea care a înaintat actele de seoarare. Fosta doamnă Columbeanu a invocat atunci infidelitățile soțului ei ca fiind cele ce au dus la acest deznodământ. Mai exact, episodul celebru în care Iri a petrecut în vila de la Izvorani, în jacuzzi alături de doua domnișoare, una dintre acestea fiind Flore Salalidis, ar fi determinat-o pe Moni să vrea să încheie orice legâtură cu fostul soț.

Încă de dinainte de despărțire, Monica luase deja decizia și fâcuse demersurile necesare pentru a se muta definitiv în America.Într-un interviu mai vechi, manechinul a precizat că planul initial era ca și Irinel și mama ei să se mute de asemenea peste ocean.