Irinel Columbeanu urmărit de ghinion acum pentru că și-a dus propriul tată la azil înainte ca acesta să moară? De ce a luat milionarul această decizie la vremea respectivă

Fostul magnat trece din rău în mai rău în ceea ce privește partea financiară. Irinel a reușit să piatdă tot imperiul lăsat în urmă de respectabilul său tată, Ion Columbeanu.

Irinel Columbeanu trăiește acum la limita subzistenței după ce a reușit să piardă toată averea care l-a făcut faimos. Ghinionul se ține scai în ultimii ani de afacerist, iar astfel viața lui s-a transformat într-unul dintre cele mai negre scenarii.
Nu doar că a rămas fără nici un ban ci și ceea ce a pierdut a fost mistuit de flăcări.Mai exact casa de la Izvorani care nu-i mai aparținea a ars recent din temelii. Gurile rele caută explicații pentru impasul trâit de fostul soț al Monicăi Gabor. Multe personae au criticat dur decizia acestuia de a-l duce pe cel care i-a lăsat moștenire averea impresionantă.Irinel și-a dus propriul tată într-un cămin de bătrâni de la marginea Bucureștiului unde acesta a și decedat după o perioadă de timp.

Și-a convins tatăl să plece din fosta vila de la Izvorani la azil

Ion Columbeanu era deja ajuns la o vâstă respectabilă când fiul său a reușit să îl mute în centrul de îngrijire a seniorilor. Fostul milionar a recunoscut la vremea respectivă că a dus o muncă de lămurire cu părintele lui pentru ca acesta să accepte schimbarea.În final, lucrurile s-au așezat așa cum spera fostul Monicăi Ganor, tatăl lui petrecându-și ultimii ani în locația respectivă.

„După mult timp în care am încercat să-i explic că e mai bine să stea într-un loc unde are ajutor specializat, am reușit să-l conving pe tata să meargă la azilul din Snagov. „spunea Irinel la vremea respectivă.

De altfel, afaceristul a ales unul dintre cele mai renumite astfel de centre, Ion Columbeanu fiind coleg de unitate cu o altă persoană publică, trecută de altfel în neființă. Acesta a locuit în același cămin precum Zina Dumitrescu.

Irinel Columbeanu urmărit de ghinion acum pentru că și-a dus propriul tată la azil înainte ca acesta să moară? De ce a luat milionarul această decizie la vremea respectivă

Irinel susținea atunci că are toată încrederea în directorul centrului respectiv pe care îl cunoaște din copilărie. Ion Columbeanu a beneficiat de o cameră spațioasă cu toate dotările, terasă, piscină și tratament de specialitate. Chiar dacă a fost extrem de bine îngrijit, Irinel a fost pus la zid de mulți pentru că a luat această decizie.

După ce acesta a început să piardă tot ceea ce obținuse moștenire de la propriul tată toată lumra l-a arătat cu degetul pe Irinel pentru hotărârea de atunci.Mulți au susținut că fiul lui Ion Columbeanu nu știa atât de multe despre afaceri precum părintele lui, astfel acesta a reușit să rămână fără întreaga avere.

Acum, după incendiul care a distrus vila de la Izvorani proiectată de tatăl acestuia împreună cu un arhitect celebru adus în România specia pentru această lucrare, au existat voci în mediul online care au susținut că Irinel plătește pentru greșelile din trecut.

Chiar dacă situația lui este una fără ieșire cel puțin în momentul actual, fostul soț al Monicăi încă speră că lucrurile se vor redresa la un moment dat.

„A fost bine și sper că va fi din nou bine.” declara acesta recent.