Alin Oprea a pus capăt unei căsnicii ce a durat mai bine de două decenii. Atât el cât și soția sa au luat pe toată lumea prin surprindere când au anunțat că familia lor se va destrăma. Cel care a decis să o ia pe un drum separat a fost chiar artistul.

Încă din vara trecută Alin a început să se a fișeze în văzul tuturor cu femeia care i-a furat se pare inima. Artistul și-a recunoscut noua relație despre care a mărturisit că începuse de o perioadă mai lungă de timp, respectiv de aproape doi ani.

Dacă el și-a deschis sufletul în fața publicului și a vorbit sincer despre această nouă idilă, nu același lucru s-a întâmplat și cu noua lui partenera de viață. Femeia a fost mereu extrem de rezervată și a preferat să rămână în umbra lui Alin. De curând însă s-a hotărât să rupă tăcerea și să-și dea pe față sentimentele pe care le are pentru solist.

 

Iubita lui Alin Oprea s-a dezlănțuit!Femeia pentru care artistul divorțează a dezvăluit totul despre controversata relație!

Medana, i-a făcut de ziua lui o surpriză de zile mari. Femeia a organizat un moment romantic de care să se bucure în liniște alături de acesta. Noua iubită a lui Alin i-a oferit acestuia și un tort chic pe care i-a așternut câteva rânduri despre iubire. Dincolo de toate acestea, Medana i-a mai făcut și o declarație de dragoste cum rar întâlnești.

„Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, i-a urat aceasta iubitului ei.

Iubita lui Alin, patroană de videochat?

Alin Oprea a decis să intre în noua relație însă a țintit destul de bine. Asta pentru că dacă în prezent el are serioase probleme financiare nu același lucru se poate spune și despre noua lui parteneră de viață. Potrivit informațiilor publice apărute despre aceasta, Medana ar fi fericita patroană a unui studio de videcohat din Cluj Napoca care a înregistrat încasări uriașe.

Astfel, cei doi nu duc lipsă de nimic și își pot trăi liniștiți povestea de dragoste. Asta deși, deocamdată Alin și fosta lui soție Larisa nu au divorțat. Cei doi mai au de trecut prin etapa în care trebuie să se înțeleagă în ceea ce privește împărțirea bunurilor dobândite pe parcursul căsniciei.

Alin a susținut însă în ultimele sale apariții televizate că toate bunurile și proprietățile familiei lui le-a obținut doar el prin multă muncă. Cei doi copii ai cuplului au rămas în continuare alături de mama lor în Anglia. Larisa a plecat în urmă cu trei ani alături de copii pentru ca aceștia să-și poată continua studiile muzicale în Marea Britanie.