Iulia Albu trece printr-o perioadă foarte bună. Pe plan profesional totul merge bine, iar pe plan amoros, viaţa sa este perfectă. Din acest motiv, Iulia Albu a avut curajul să spună ce simte cu adevărat pentru iubitul său.

Nimeni nu se aştepta, cunoscând-o pe Iulia, să vadă pe Instagramul acesteia o declaraţie de dragoste incendiară. A dat caracterul dificil deoparte şi a scos sufletul său bun la înaintare. Deşi mereu şi-a ţinut iubitul departe de ochii presei, acum, de ziua lui, Iulia a publicat o poză cu acesta, însoţită de un mesaj uluitor.

Iulia Albu a făcut o declaraţie de dragoste istorică! Ce a putut să spună vedeta
Iulia Albu a făcut o declaraţie de dragoste istorică! Ce a putut să spună vedeta

Iulia Albu a ajuns să fie îndrăgostită din nou şi nu ezită deloc să spună ce simte, dar nici să arate asta în public. Până de curând, Iulia vorbea doar despre faptul că este mulţumită de relaţia sa şi că că este fericită. Acum, iubitul său şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar Iulia nu a ezitat să îi spună ce simte, pe pagina sa de socializare. Ea a publicat un mesaj foarte frumos şi înduioşător, care a uimit pe toată lumea.

Care a fost mesajul Iuliei Albu

” La multi ani, iubitul meu! M-ai invatat sa zambesc cum nu am zambit niciodata. Si sa port verde… sa nu uitam despre verde” , a fost mesajul publicat de Iulia Albu pe contul său de Instagram.

Iulia Albu a făcut o declaraţie de dragoste istorică! Ce a putut să spună vedeta
Iulia Albu a făcut o declaraţie de dragoste istorică! Ce a putut să spună vedeta

Se căsătoreşte Iulia Albu?

Iulia a avut o căsnicie tumultoasă cu Mihai Albu, iar după divorţ, aceasta nu părea să îşi mai dorească nici măcar o relaţie serioasă. Cu toate acestea, acum, Iulia Albu iubeşte din nou. Ea a povestit că nu s-ar opune ideii de a ajunge din nou în faţa ofiţerului de stare civilă, sau în faţa altarului.

Cu toate acestea, Iulia a povestit că nu grăbeşte lucrurile şi că nu vrea să pună presiune pe nimic. Chiar şi aşa, simte că într-o zi, această căsătorie va avea loc. Mulţi o bănuiesc de faptul că s-ar fi căsătorit deja, dar nu vrea să recunoască, mai ales pentru că se joacă de fiecare dată cu declaraţiile.

„Nu, acesta nu este un inel de logodna, dar ar putea fi! Ar putea fi! Domnita de Alba se va marita atunci cand Fat Frumos o va cere de nevasta. Domnita de Alba nu o sa spuna niciodata daca s-a casatorit. Domnita de Alba se va marita in secret si nu va sti nimeni, decat ea si Fat Frumos!”, a spus Iulia Albu