Iulia Albu a răbufnit pe Instagram. Ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor: ”Noi vom fi schimbarea”
in

Iulia Albu a răbufnit pe Instagram. Ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor: ”Noi vom fi schimbarea”

Iulia Albu a avut un alt moment de sinceritate.

Iulia Albu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Ea a dat dovadă mereu de sinceritate, chiar dacă mulți o judecă pentru asta. Nu se poate abține ori de câte ori are ceva de zis și spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Fosta soție a lui Mihai Albu critică orice ținută a vedetelor, indiferent despre cine ar fi vorba. Tocmai din acest motiv multă lume nu o suportă deloc.

Iulia Albu, mesaj dur în mediul online

Vedeta s-a enervat extrem de tare și și-a deschis sufletul în fața fanilor. Nu a ezitat să își exprime punctul de vedere nici de data aceasta. Creatoarea de modă este foarte revoltată, iar asta se poate observa din cuvintele pe care le-a postat.

“De mâine întoarcem foaia. Este destul. Si vă promit că îmi voi folosi vocea așa cum trebuie. Sunt om, cetățean, contribuabil, femeie, mamă. Numele meu este Iulia Albu. Și împreună NOI vom fi SCHIMBAREA”, a scris criticul de modă.

Iulia Albu a răbufnit pe Instagram. Ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor: ”Noi vom fi schimbarea”

Iulia Albu spune direct tot ceea ce crede și toată lumea o știe datorită ținutelor extravagante pe care le poartă. Nu se teme să fie judecată pentru alegerile ei, dar nu îi pasă nici de gurile rele. Ea trăiește și se poartă așa cum simte și știe mai bine. Zilele acestea, ea și-a dat cu părerea și despre una dintre ținutele pe care le-a purtat Loredana Groza într-o fotografie din mediul online.

Blondina nu a iertat-o deloc pe îndrăgita cântăreață. Nu a fost deloc de acord cu alegerea sa vestimentară și a decis să o compare chiar cu soacra ei. A mărturisit că li soacra ei are asemenea haine în garderobă. Cu alte cuvinte, i-a spus acesteia că se poartă ca o persoană bătrână. Nu este prima dată când ea le aruncă vedetelor din România cuvinte grele pe rețelele sociale.

“Măi, soacra mea are ceva de genul, nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez. Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă. Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant, dar nu, nu cred. Nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”, a spus Iulia Albu.