Iulia Albu acuzată că îi pune viața în pericol fostei soacre? Ce a putut să spună Mihai Albu despre ea

Chiar dacă s-au despărțit de mult, scandalul continuă să ia amploare între soții Albu. De dată aceasta, Mihai o pune la zid pe fosta soție.

Iulia Albu acuzată că îi pune viața în pericol fostei soacre? Ce a putut să spună Mihai Albu despre ea

Mihai și Iulia Albu au divorțat în urmă cu câțiva ani însă liniștea nu s-a așternut niciodată peste relația lor. Deși cei doi foști ar fi trebuit să se înțeleagă extrem de bine și să comunice exemplar în ceea ce privește creșterea micuței lor, aceștia au ajuns să se intalneasca doar cu autoritățile de față. Asta pentru că reciproc cei doi cheamă poliția și își fac plângeri ori de câte ori Mihai trebuie să o viziteze pe Mikaela.

Recent, designerul a făcut o afirmație legată de fosta lui soție care ar fi înfuriat-o la culme pe Iulia. Fără sa stea pe gânduri, criticul de modă ar fi cerut un ordin de restricție împotriva fostului soț. Iulia ar fi insinuat că nu se simte în siguranță în prezența tatăl copilului ei. De altfel, replica pe care Mihai Albu a spus-o în cadrul emisiuni tv era legată de actuala relației a Iuliei.”Dacă aș fi avut un pistol…” a spus acesta în direct. Designerul a ținut să specifice după că expresia a fost strict o metaforă și nu era cazul de o astfel de amploare a acesteia.

Iulia Albu acuzată că îi pune viața în pericol fostei soacre? Ce a putut să spună Mihai Albu despre ea

Până una alta, timp de 15 ore Mihai nu a avut voie să se apropie de fiica lui după ce decizia a fost aprobată de judecători. Inclusiv de ziua Mikaelei, designerul nu a putut petrece alături de ea. Deși susține că i-a pregătit un cadou, mama acesteia nu a permis că el să o vădă.

Era o metaforă, Iulia și iubitul ei mi-au zis să-mi văd de drum, să nu mai insist să-mi văd copilul. Sunt și eu tată, îmi iubesc enorm fiica, am dreptul să o văd pe Mikaela de două ori pe lună, în primul și în al treilea weekend, mi-e foarte dor de ea, e singurul meu copil. Nimeni nu-mi înțelege durerea. De ce, dacă am o hotărâre judecătorească, trebuie să cer ajutorul Poliției, că să-mi îmbrățișez față? Nu mi se pare normal. A fost o acuzație nefondată, de aceea nici nu a fost luată în considerare.” a spus designerul.

 Ce se întâmplă cu mama artistului

Mihai Albu susține că din cauza orgoliului Iuliei de a nu respectă programul de vizită în ceea ce o privește pe fiica lor, din acest context au de suferit atât el, cât și Mikaela . De altfel, designerul este de părere că și mama lui în vârstă de 92 de ani este foarte afectată de situație. Femeia și-ar dori să petreacă mai mult timp cu singura ei nepoată însă din păcate acest lucru nu este posibil. Mihai a declarat în repetate rânduri că mama lui suferă și plânge extrem de mult din această cauză. Mai mult, femeia este nevoită să ia medicamentație specifice astfel încât să nu se afle în pragul unui infarct în momentele respective.

”Conform deciziei judecătorești, anul acesta ar trebui ca ea să vină la mine, de Crăciun, e rândul meu să petrec cu ea. Mereu i-am împodobit bradul, a avut mereu un dar, și în anii în care stătea de Sărbători cu mama ei. Sper ca, de Sărbători, fosta mea soție să-mi dea copilul. Și mama mea e tare tristă, are 92 de ani, vrea să mai apuce să-și vadă singura nepoată, să-i citească povești, o adoră pe Mikaela. Din cauza scandalurilor cu Iulia, mama a făcut puseuri de tensiune, noroc că are pastile în casă, le pune sub limbă, ca să nu facă infarct.” a mai adăugat Mihai.

Deși vorbește destul de puțin despre scandalul respectiv la televizor, Iulia a ținut să specifice în trecut că fostul ei soț nu caută decât faima prin prisma acestui context.