Iulia Albu, critice dure la adresa Loredanei Groza. Ce a spus despre una dintre ținutele sale: "Soacra mea are ceva de genul"
in

Iulia Albu, critice dure la adresa Loredanei Groza. Ce a spus despre una dintre ținutele sale: „Soacra mea are ceva de genul”

Iulia Albu atacă din nou!

Iulia Albul este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Ori de câte ori are ceva de zis, ea nu se poate abține. Nu îi pasă despre cine este vorba și nu este prima dată când critică dur vedetele de la noi. Ea a intrat în conflict cu mai multe vedete din cauza faptului că le-a comentat ținutele în cadrul emisiunii „La Măruță”, dar nu i-a păsat niciodată.

Luna trecută, ea a făcut o postare despre Lini Golden pe Instagram. La vremea aceea a izbucnit un întreg scandal pe rețelele sociale. Ei bine, tânărul nu a uitat tot ceea ce s-a întâmplat și recent a atacat-o din nou dur pe vedetă într-un Story. Nici pe Antonia nu a iertat-o criticul de modă. Acum ceva vreme, i-a adresat cuvinte dure vedetei, dar ea nu i-a răspuns în niciun fel. Iubita lui Alex Velea obișnuește să ignore gurile rele.

Iulia Albu nu a iertat-o nici de data asta pe Loredana Groza

Acum a venit și rândul Loredanei Groza să fie luată în vizor de Iulia Albu. Vedeta a găsit o imagine postată de cântăreață în natură. Nu s-a putut abține și și-a dat cu părerea despre vestimentația aleasă de îndrăgita artistă. Bineînțeles că nu a avut cuvinte prea frumoase să îi adreseze și i-a vorbit în stilul ei caracteristic.

Iulia Albu, critice dure la adresa Loredanei Groza. Ce a spus despre una dintre ținutele sale: "Soacra mea are ceva de genul"

Cel mai dur moment a fost cel în care ea a comparat-o pe Loredana cu soacra sa. Nu știm ce părere are blondina despre asta, dar poate va reacționa și ea la cele spuse de fosta soție a lui Mihai Albu.

“Măi, soacra mea are ceva de genul, nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez. Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă. Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant, dar nu, nu cred. Nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”, a spus Iulia Albu.

Gina Pistol, detalii mai puțin știute din trecutul ei. Cum a fost viața ei înainte de a-l cunoaște pe Smiley

Gina Pistol, detalii mai puțin știute din trecutul ei. Cum a fost viața ei înainte de a-l cunoaște pe Smiley

Ramona Olaru îi duce lipsa lui Cuza. Vedeta avea nevoie de ajutorul lui: "Problema este că..."

Ramona Olaru îi duce lipsa lui Cuza. Vedeta avea nevoie de ajutorul lui: „Problema este că…”