Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care își postează copiii în mediul online! ”Îi folosesc pe post de jucării de pluș”

Iulia Albu nu are deloc o părere bună despre vedetele care își expun copiii foarte mici în mediul online.

Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care își postează copiii în mediul online! ”Îi folosesc pe post de jucării de pluș”

Iulia Albu este o femeie extrem de asumată, sigură pe sine și cu un bagaj foarte mare de cunoștințe în sfera profesională în care activează de foarte mulți ani. Cu toate acestea, vedeta nu abordează numai subiecte care au legătură cu moda, ci și subiecte actuale.

În opinia divei, nu ar trebui să existe în mediul online unele practici ale multor vedete de la noi din țară. Așa că Iulia Albu nu a putut deloc să treacă cu vederea și să nu-și expună punctul de vedere. Cu alte cuvinte, chiar a tras un semnal de alarmă.

Iulia Albu se declară total împotriva noilor practici pe care și le însușesc proaspetele mămici de la noi din țară. Se pare că noul ”trend” al acestora de a-și expune copiii foarte mici în mediul online nu este deloc pe placul Iuliei Albu.

Mai mult, creatoarea de modă este de părere că aceste mame nu fac decât să exploateze la maximum imaginea copiilor lor. Se declară profund revoltată și cu nervii întinși la maximum, astfel că le-a oferit o replică destul de dură tuturor celor care acționează astfel.

Iulia Albu, împotriva vedetelor care-și postează copiii pe rețelele de socializare

Iulia Albu se declară total nemulțumită și deranjată foarte tare din cauză că mămicile care au născut de curând își postează exagerat de mult bebelușii în mediul online, fie că e vorba de Instagram, fie că vorbim de YouTube.

Vedeta emite o idee destul de dură cu privire la această situație, specificând chiar că cei mici sunt folosiți pe post de ”jucării de pluș”. Se pare că Iulia Albu este total împotriva acestei noi ”mode” de a posta imagini cu copilul abia născut în spațiul public. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta și-a emis propria opinie pe care și-o și argumentează.

“Este foarte trist ce se întâmplă în acest moment în online, atât pe instagram cât și pe youtube. Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș, pozandu-i din prima secundă după ce au fost născuți și apoi “exploatându-le” imaginea intens pe rețelele lor online.”, a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care își postează copiii în mediul online! ”Îi folosesc pe post de jucării de pluș”

Iulia Albu, indignată din cauza faptului că femeile nu mai nasc natural

O altă nemulțumire a Iuliei Albu este legată de faptul că femeile de la noi din țară aleg să nască prin cezariană în loc de calea naturală. În opinia divei, multe femei consideră faptul că nașterea naturală reprezintă o ”crimă” și că, de fapt, acesta ar fi și realul motiv pentru care cât mai multe dive ajung să își modifice radical corpul în cabinetul medicului estetician.

”Constat cu uimire faptul că în România nu mai naște nimeni natural și că există mentalitatea conform căreia cezariana este o operație care se poate face la alegere, ceea ce este profund fals și ilegal în mai toate statele acestei lumi și de asemenea apetența noii generații pentru implanturi mamare și mai nou, fesiere”, a mai zis Iulia.