Iulia Albu îl dă în judecată pe fostul soț! „Dacă aveam un pistol…!”

Divorțați de opt ani, foștii soți nu pot îngropa securea războiului! Designerița este hotărâtă să ajungă cu Mihai Albu la tribunal.

După o căsnicie de nouă ani, cei doi designeri nu pot ajunge la un conses. Despărțirea dintre ei a fost una furtunoasă, iar în prezent se pare că încă mai au ceva de împărțit. Foștii soți nu se pot înțelege nici după opt ani de la despărțire și continuă cu atacuri permanente chiar și în mediul online.

Aceștia se ceartă și prin intermediul televiziunilor, unde fiecare își spune adevărul din perspectiva sa. Astfel Iulia și Mihai Albu au avut grijă să nu vorbească prea frumos unul la adresa celuilalt. Între ei s-a format o tensiune permanentă și nu au reușit niciodată să păstreze o relație decentă nici măcar de dragul copilului.

Care este motivul războiului?

Cei doi au împreună o fetiță din timpul căsniciei lor tumultoase. Mikaela a împlinit recent 11 ani și seamănă leit cu mama sa. Foștii soți se războiesc acum pentru cea mică.

Iulia Albu îl dă în judecată pe fostul soț! „Dacă aveam un pistol...!”

Mihai Albu o acuză pe fosta soție că nu îl lasă să își viziteze fiica. Bărbatul susține că el ar fi cel mai îndreptățit să intenteze un proces în potriva ei, și nu invers. Designerul de pantofi spune că s-ar dori înlocuirea lui din viața fiicei sale cu actualul iubit al Iuliei.

Iulia Albu îl dă în judecată pe fostul soț! „Dacă aveam un pistol...!”

Pentru acuzațiile pe care i le-a adus și pentru jigniri și denigrări, Iulia Albu a hotărât să își dea în judecată fostul soț, pe motiv ca i-ar fi terfelit imaginea. Creatoarea de modă spune, în apărarea sa, că nu i-ar fi interzis niciodată lui Mihai să o vadă pe Mikaela.

Iulia Albu îl dă în judecată pe fostul soț! „Dacă aveam un pistol...!”

Iulia Albu cere ordin de restricție!

„Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol … Este foarte greu să răspunzi la așa ceva.”, a declarat Mihai Albu pentru Antena Stars.

Iulia Albu îl dă în judecată pe fostul soț! „Dacă aveam un pistol...!”

Tatăl Mikaelei a spus că aceste cuvinte au fost rostite din impuls, dar în niciun caz nu se pune problema de așa ceva. Iulia Albu ar fi cerut atunci un ordin de restricție împotriva fostului soț, considerând că prezintă un real pericol pentru viața ei.