Iulia Albu, imagine de senzație cu fiica sa. Cum arată Mikaela la cei 11 ani ai săi: „O postez rar”

Mikaela o ia pe urmele mamei sale.

Iulia Albu, imagine de senzație cu fiica sa. Cum arată Mikaela la cei 11 ani ai săi: "O postez rar"

Iulia Albu are o fiică foarte frumoasă de care este tare mândră. La cei 11 ani ai săi, Mikaela deja calcă pe urmele mamei ei. Se pare că îi moștenește atât frumusețea, cât și talentul. Fosta soție a lui Mihai Albu a ținut-o mulți ascunsă pe fiica sa de ochii lumii. Ea a prins curaj și în ultima vreme a tot postat imagini cu fiica ei pe rețelele sociale.

Mikaela este de o frumusețe rară și are și de unde să o moștenească. Mama ei îi face niște fotografii care o pun foarte bine în valoare și pe care fanii le apreciază. Drept dovadă acestea au strâns mii de aprecieri și zeci de comentarii în câteva minute.

Iulia Albu a prins curaj

În clipa de față, Iulia Albu și fostul ei soț se află în scandal. Se pare că vedeta nu l-a lăsat pe acesta să o vadă pe micuță chiar de ziua. Acestuia îi este extrem de dor de ea și ar fi vrut să petreacă mai mult timp cu fiica lui. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil, iar el are de gând să ia atitudine în acest sens. Tocmai din acest motiv, designerul și-a chemat din nou fosta soție în instanță.

Iulia Albu, imagine de senzație cu fiica sa. Cum arată Mikaela la cei 11 ani ai săi: "O postez rar"

 „O postez rar. 11 ani am ținut-o departe de această lume. Acum că a crescut, o voi proteja dar o voi lăsa să zboare. Mereu!”, a spus Iulia Albu.

În schimb, Iulia Albu neagă toate acuzațiile care i se aduc. Vedeta a susținut că nu i-a interzis niciodată să o vadă pe fiica lor, ba din contră l-a încurajat să o viziteze din ce în ce mai des. Mai mult de atât, el i-a reproșat creatoarei de modă că nu o crește așa cum ar trebui pe Mikaela și că în casa ei se întâmplă multe lucruri care nu ar fi trebuit.

„E o perioadă tulbure. Au trecut ceva luni bune în care nu am avut un raport bun cu fetița mea. Weekend-ul acesta, conform legii, fetița ar trebui să fie la tată, dar doar ar trebui. În iunie și în septembrie am văzut-o două zile, în octombrie o zi, și în august și-n septembrie deloc, deși avem o custodie comună, cu domiciliul la ea. Mereu a fost așa, tot timpul se întâmplă câte ceva ca să nu se poată să o văd. Îmi spune că nu o lasă să ne vedem că e COVID-19, că o las prea mult pe tabletă, că îi dau mâncare nesănătoasă, deși nu e adevărat, iar fata vrea să ne vedem.a spus Mihai Albu la Antena Stars.”