Iulia Albu, mai îndrăgostită ca niciodată! S-a expus în mediul online cu cel care o face fericită

Iulia Albu s-a afișat, în sfârșit, cu iubitul ei pe rețelele de socializare.

Iulia Albu, mai îndrăgostită ca niciodată! S-a expus în mediul online cu cel care o face fericită

Pe Iulia Albu o știe toată lumea. Atitudinea ei nu trece neobservată și nu lasă niciodată garda jos în fața vedetelor care nu sunt foarte bune prietene cu moda.

Este o prezență incontestabilă în lumea mondenă și este apreciată mi ales pentru succesul ei în plan profesional. Pe lângă faptul că este foarte talentată și este foarte bună în domeniul care activează, Iulia Albu are o frumusețe aparte. Din căsătoria anterioară cu Mihai Albu, vedeta a adus pe lume o fetiță minunată care se aseamănă cu mama ei foarte mult în ceea ce privește frumusețea.

Dacă la capitolul viață personală lucrurile au cam stagnat pentru Iulia Albu, iată că a venit momentul ca soarele să strălucească și pe strada ei. De când s-a despărțit de fostul ei soț, Iulia Albu nu prea a avut noroc în dragoste. Lucrurile s-au schimbat înre timp, se pare. Frumoasa vedetă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat pe care l-a păstrat în anonimat până acum.

Iulia Albu a decis că este cazul să schimbe acest lucru și să îl arate lumii întregi pe cel care îi face viața mai frumoasă. A ales o ocazie specială pentru a face acest lucru. Mai exact, Iulia Albu a postat o fotografie cu iubitui ei fix de ziua acestuia.

Iulia Albu, mai îndrăgostită ca niciodată! S-a expus în mediul online cu cel care o face fericită

Mesajul de dragoste postat de creatoarea de modă

Alături de poză, diva a scris și un mesaj, care sună astfel: „La multi ani, iubitul meu! M-ai invatat sa zambesc cum nu am zambit niciodata”.

Pesemne că cei doi se iubesc mult, și cine știe, poate în curând vom asista și la o nouă căsătorie, după cum chiar Iulia a declarat în urmă cu ceva vreme.

„Poate fac două, una în străinătate, una aici. Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă”, spunea Iulia Albu, pentru Libertatea.