Iulia Albu o desființează pe Andreea Bănică / VIDEO

Criticul de modă o ironizează pe cântăreață pe contul ei de Instagram

Iulia Albu o desființează pe Andreea Bănică / VIDEO

Fosta soție a lui Mihai Albu, este cunoscută drept cel mai mare critic al vedetelor din România. Aceasta a avut, pe parcursul timpului, rubrici în cadrul unor emisiuni TV, unde comenta dur ținutele persoanelor publice. Toți se fereau să nu intre în gura lupului, însă au fost și artiști care s-au certat cu designer-ul.

Adrian Minune este unul dintre ei. Acesta a apărut într-un show de pe Kanal D, pentru a sta față în față cu cea care i-a desființat ținuta. Manelistul, s-a simțit ofensat din cauza criticilor aduse de fashion editor, mai ales că este consacrat pentru piesele vestimentare extrem de scumpe pe care le achiziționează.

Iulia Albu, atac dur la adresa Andreei Bănică

În această seară, creatorul de modă a ținut morțiș să râdă puțin de cântăreață. Bănică s-a pozat lângă bradul de Crăciun, în timp ce făcea reclame la diverse produse precum: cafea și sos de roșii. Iulia Albu a răbufnit când a văzut postările artistei și i-a publicat pozele acesteia pe Instastory, însoțite de melodii cu tentă ironică, dar și cu un text tipic.

„Ce punem în brad? Ce pui în brad, Andreea?”, a scris Iulia Albu.

Răspunsul l-a dat singură, în următorul Instastory, unde era agățat un pachet de cafea. Pe post de glob de Crăciun, Andreea Bănică a pus printre crengile bradului împodobit, produsul căruia îi făcea reclamă. Iulia Albu a postat și o melodie interpretată de Nicolae Guță, cu dedicație pentru interpretă.

După postările cu acel pachet de cafea, Iulia Albu a comentat, sarcastic, și de reclama pe care o face cântăreața la sosul de roșii. Tot lângă bradul de Crăciun, vedeta a pozat cu baxurile de bulion la picioare.

„Nu știi ce să porți anul acesta, de Crăciun? MAGIUN! Nu fii varză, poartă bulion”, a comentat Iulia Albu.

De remarcat este faptul că Andreea Bănică este îmbrăcată în culori de sărbătoare și, mai mult decât atât, se asortează și cu ambalajul produselor pe care le promovează.