Iulia Albu, primele declarații după moartea Dragăi Olteanu Matei. Mesajul emoționant al vedetei: „A plecat, Dar nu a murit.”

Iulia Albu a transmis un mesaj emoționant pe social media. Omagiul pe care l-a adus a fost copleșitor de sincer și emoționant

Iulia Albu, primele declarații după moartea Dragăi Olteanu Matei. Mesajul emoționant al vedetei: „Un asemenea talent nu moare niciodată”

Iulia Albu este și ea îndurerată de moartea Dragăi Olteanu Matei. Vedeta a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Frumoasa vedetă este de părere că un asemenea talent nu moare niciodată.

Draga Olteanu Matei a fost internată zilele trecute în Spitalul “Sf. Spiridon” din Iași. După cinci zile, îndrăgita actriță a pierdut lupta cu viața. Astfel mii de români au fost îndoliati după ce actrița s-a stins din viață.

Familia vedetei, fanii, dar și prietenii ei au suferit un șoc în momentul în care au aflat tragica veste. Astăzi, 18 noiembrie, este o zi neagră pentru teatrul românesc, iar mulții dintre colegii vedetei și-au exprimat deja regretul.

Iulia Albu: „Un asemenea talent nu moare niciodată”

Medicii au făcut tot posibilul pentru ca regretata artistă să fie salvată, dar toate eforturile acestora au fost în zadar. Draga Olteanu Matei a lăsat în urmă piese de teatru excepționale, amintiri de neuitat și o durere imensă.  Alexandru Arșinel, Victor Rebengiuc și Mihai Morar au postat deja o serie de mesaje emoționante despre decesul artistei.

Aceasta avea un public imens și care o iubea la nebunie. Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la 87 de ani, după ce a fost internată din cauza unei hemoragii digestive superioare.

Iulia Albu, primele declarații după moartea Dragăi Olteanu Matei. Mesajul emoționant al vedetei: „Un asemenea talent nu moare niciodată”

Iulia Albu i-a transmis și ea artistei un ultim omagiu. Vedeta a postat un mesaj extrem de emoționant pe social media. Fosta soție a lui Mihai Albu a vrut să evidențieze faptul că o actriță de calibrul acesteia nu moare niciodată. Reacțiile triste ale persoanelor care au iubit-o nu au întârziat să apară.

„Draga Olteanu Matei a plecat dintre noi. A plecat, Dar nu a murit. Un asemenea talent nu moare niciodata. În anul 1956 a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. A fost decorată în data de 30 mai 2002 cu Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler. În data de 23 octombrie 2014, într-o ceremonie care a avut loc la Castelul Peleș din Sinaia a primit din partea Casei Regale a României decorația Ordinul Coroana României în grad de Ofițer, cu ocazia celei de-a 93-a aniversări a Regelui Mihai I al României. O legendă construită pe studiu, talent și muncă. SINGURA REȚETĂ REALĂ”, a transmis Iulia Albu.