Iulia Vântur și tatăl său au fost dați în judecată de către un vecin de la Iași. În primă instanță, vedeta a reușit să câștige în fața magistraților, iar dreptatea să fie de partea ei. Procesul intentat de vecinul lor risca să îi facă să își piardă o parte din avere.

Conform Cancan.ro, în 2019 a început haosul pentru fosta prezentatoare și pare că nu este nici pe aproape de final. Constantin Ursu a cerut judecătorilor să dispună anularea actului de proprietate pe un bun imobiliar deținut de Valentin Vântur, tatăl vedetei, și fiica sa.

Iulia Vântur a fost dată în judecată pentru avere! Vedeta a ieșit învingătoare la proces, după ce era la un pas de a pierde o parte din zestre

Magistrații de la Judecătoria Iași au respins acțiunea, iar Iulia Vântur nu a pierdut nimic momentan. Decizia nu este, însă, definitivă, ea putând fi contestată în instanță. Fosta prezentatoare de la Dansez pentru tine este totuși îngrijorată ca nu cumva lupta să continue și să fie nevoită să pună dopul înapoi la șampanie.

În urmă cu o zi, Iulia Vântur și-a serbat tatăl, ocazie cu care nu a uitat să îi transmită acestuia toate gândurile bune și pe contul ei de Instagram. Acolo, vedeta a postat o poză alături de familia ei și i-a urat părintelui să aibă parte de liniște. Urarea se potrivește de minune, mai ales că în ultimul timp, aceștia au avut un an greu din cauza problemelor cu reclamantul.

Ce părere au părinții Iuliei despre relația din India a fiicei lor?

Apropiați ai familiei Vântur, au povestit că familia blondei este mulțumită cu relația pe care o are Iulia cu Salman Khan. Deși dorul de copilul lor este unul mare, ei păstrează legătura cu fiica prin intermediul telefonului sau al Skype-ului. Chiar dacă distanța dintre ei este mare, Iulia Vântur nu i-a uitat pe cei mai dragi oameni din viața ei.

Iulia Vântur a fost dată în judecată pentru avere! Vedeta a ieșit învingătoare la proces, după ce era la un pas de a pierde o parte din zestre Aceștia comunică des, iar vedeta vine în țară să îi viziteze pe cei care i-au dat viață si cărora le duce dorul mereu. Părinții sunt fericiți pentru fiica lor, mai ales că aceasta și-a găsit jumătatea în persoana celui mai celebru personaj din lumea mondenă a Indiei.