Iulian Bulai, atacuri dure la adresa TVR, după programul de Revelion

Iulian Bulai, cel care ocupă funcția de președintele comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, s-a arătat profund indignat de programul de Revelion realizat de Televiziunea Română, în noaptea dintre ani. Deputatul USR a subliniat că, pe lângă costisitor, programul TVR a fost scandalos și „plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie.” Programul a costat suma colosală de 140.000 de euro, iar, în opinia lui Bulai, spectacolul a promovat „oameni declarați fani ai teoriilor conspirațiilor” precum Dan Bittman și Mugur Mihăescu. Potrivit paginademedia.ro, programul de Revelion de la TVR 1 a fost urmărit de 509.000 telespectatori, fiind pe locul cinci în topul audienţelor.

„Voi chema la Parlament reprezentanţii CNA pentru a ne oferi un punct de vedere. Doina Gradea trebuie să plece din TVR. În ultimele 7 luni, Guvernul României a dat redacţiilor de presă private aproximativ 40 mil €, pentru a scrie despre măsurile guvernului luate împotriva pandemiei. Am contestat constant ineficienţa acestei măsuri. Acum 2 zile, pe banii noştri, TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială. Cu oameni declaraţi fani ai teoriilor conspiraţiilor”, a fost mesajul pe care Iulian Bulai l-a postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Iulian Bulai aruncă cu noroi în TVR, după programul de Revelion

Dan Negru, lider incontestabil al audiențelor în noaptea de Revelion

Așa cum ne-a obișnuit de mai bine de 20 de ani încoace, Revelionul Starurilor al lui Dan Negru a fost lider incontestabil de audiențe în noaptea dintre ani. Îndrăgitul moderator TV de la Antena 1 a postat un mesaj emoționant, pe pagina sa oficială de Facebook, în care și-a felicitat colegii de la celelalte posturi de televiziune. Regele audiențelor le-a mulțumit urmăritorilor și telespectatorilor care îi sunt fideli și îl urmăresc an de an.

„Am fost lideri din nou aseară! Locul 1 la distanță mare! Am fost mulți! Foarte mulți! Și am bătut recorduri! Ca-n toți ăștia 21 de ani! Dar a fost anul cel mai greu ca și concurență tv , cu cea mai mare competiție, toate televziunile românești au avut revelioane aseară! Excelente revelioanele colegilor mei! Mă bucură concurența. Cu atât mai frumoasă e victoria! Mulțumesc! Cei care acum 20 de ani erau copii și se uitau la revelioanele mele, acu’ sunt maturi, cu copii la rândul lor. Vă mulțumesc pentru loialitatea și prietenia celor 21 de ani!, a fost mesajul lui Dan Negru, de pe Facebook.