Iuliana Luciu a luat foc cu mașina! Vezi care este starea artistei: ,,Nu se poate așa ceva!”

,,Să-mi dai o pastilă de inimă” a spus artista chiar înainte de accident.

Iuliana Luciu a luat foc cu mașina! Vezi care este starea artistei: ,,Nu se poate așa ceva!”

Iuliana Luciu a trecut prin momente grele în acest weekend. Nu era ea la volan, însă mașina a trecut prin foc. Artista a dat dovadă de curaj și ambiție și a reușit să supraviețuiască. Martorii erau agitați în jurul ei: ,, Nu se poate așa ceva!”, ,, Are un jar după ceafă!”, ,,Lăsați-o un pic să își revină!”.

Mulți artiști erau la locul incidentului. Jean de la Craiova a venit în ajutorul ei și a luat-o în brațe să o liniștească. ,,Vad ca nu mai ai respirație!”. Prima reacție a artistei după ce a ieșit din flăcările iadului a fost: ,,Bombă!”, ,,Deci îmi tremură picioarele, jur!”.

Iuliana Luciu a luat foc cu mașina! Vezi care este starea artistei: ,,Nu se poate așa ceva!”

Emisiunea ,,Acces de weekend” a provocat-o pe Iuliana Luciu să treacă prin foc. Echipa i-a oferit echipament specific: un costum care o protejează de foc, o cagulă și mănuși ignifuge. De asemenea, erau prezenți și doctori care să îi ofere primul ajutor.

Actrița a avut emoții, însă a fost o experiență unică pentru ea. Chiar a afirmat că și-ar dori să se reprofileze și să devină cascadoare. Aceste momente periculoase se pare că au determinat-o să fie mai puternică. Toți din jurul ei o apreciază și o felicită pentru acest curaj.

Viața amoroasă a Iulianei Luciu iese la iveală

Recent, sora cea mică a Nicoletei Luciu a fost trasă la răspundere de către fani și presă. A fost surprinsă de 1 decembrie în compania lui Cristian Mitrea. Aceștia erau foarte apropiați și ba mai mult, chiar se sărutau. Fostul Andreei Mantea a îmbrățișat-o și păreau fericiți.

Cu toate astea, vedeta susține că nu a fost prima lor întâlnire și că s-au pupat pe obraz. Cât despre îmbrățișare, aceasta a declarat că doar îi era frig și acesta a încălzit-o. Cei doi ies des în oraș să ia masa. Au același grup de prieteni și par că se simt foarte bine unul în prezența celuilalt.

Frumoasa șatenă s-a iubit timp de 6 ani cu afaceristul Răzvan Dumitrescu. În timp ce toți credeau că bat clopotele de nuntă, aceștia au anunțat că povestea de iubire a luat sfârșit.