Iuliana Luciu, de nerecunoscut! Cum arăta șatena cea sexi în copilărie / FOTO

Vedeta a dat iama în cutiile cu amintiri și s-a postat nostalgică pe Instagram

Iuliana Luciu, de nerecunoscut! Cum arăta șatena cea sexi în copilărie / FOTO

În preajma sărbătorilor de iarnă, sora Nicoletei Luciu își amintește cu dor de perioada copilăriei, când nu avea nicio grijă. Vedeta a răscolit prin albumele cu poze vechi și a postat, în urmă cu câteva ore, pe contul ei de Instagram, o imagine de la serbarea de Crăciun.

Actrița, în vârstă de 33 de ani, a lăsat deoparte pozele sexy și le-a arătat fanilor ei o fotografie de pe vremea când era la grădiniță. Fără decolteu adânc, fără fustă scurtă, Iuliana recita o poezie cu un chip de fetiță cuminte. În acea perioadă, vedeta nu avea părul lung, ba mai mult, era tunsă ca un băiețel.

Amintiri din copilărie! 😂
Va mai aduceți aminte de serbările de la grădinița? 🙄”
, a scris Iuliana Luciu în descrierea postării.

Fanii săi au fost curioși de vârsta pe care o avea vedeta în acea postare, însă, se pare că nici Luciu nu mai știe cu exactitate, mărturisind că ar fi avut în jur de patru ani.

Cristian Mitrea, prezent pe contul de Instagram al presupusei iubite

Recent, vedeta a mai postat pe pagina sa un colaj cu 2 poze ale sale, realizate la o diferență de zece ani. Vedeta este la fel de frumoasă și pare că timpul nu ar fi trecut peste ea. În majoritatea comentariilor de la acea fotografie, internauții îi scriu că, în prezent, este și mai frumoasă decât la 20 de ani.

Însă, un anumit comentariu iese în evidență, pe contul de Instagram al Iulianei Luciu. Cristian Mitrea nu se putea abține să nu își facă și el simțită prezența printre fanii vedetei. Auzi?! 🙄”, i-a scris luptătorul la poza presupusei iubite.

În fotografia din prezent, sora Nicoletei Luciu apare cu un decolteu generos, ceea ce l-ar putea face gelos pe Mitrea, mai ales după ce aceștia au fost surprinși sărutându-se în centrul Capitalei. Până în prezent, niciunul nu a recunoscut că ar avea o relație.