Jador a avut de suferit din cauza unei glume. Casa artistului a fost distrusă: „Mi-a făcut geamul praf”

Ce a mai pățit de data asta Jador!

Jador a avut de suferit din cauza unei glume. Casa artistului a fost distrusă: „Mi-a făcut geamul praf”

Jador este un artist cu simțul umorului, ale cărui glume sunt mereu pe placul fanilor. Acestuia îi place să facă pe toată lumea să râdă și se bucură când funcționează. Ei bine, una dintre glumele sale l-a costat scump pe manelist. El s-a ales cu casa distrusă și nu i-a prins deloc bine. A fost un adevărat „dezastru”.

Artistul are de ceva vreme propria sa emisiune. În cadrul acesteia, fanii află tot felul de lucruri despre el, despre care nu a mai vorbit niciodată. Jador este extrem de sincer cu admiratorii și știe cum să îi țină aproape. Emisiunea a cărui protagonist este are mii de telespectatori, care stau cu sufletul la gură să vadă ce a mai făcut vedeta.

Jador a fost pus pe glume

Are momente în care vorbește despre lucruri foarte serioase. A discutat despre familia lui și despre situațiile dificile prin care a trecut. În plus, le-a mai povestit și despre fosta lui iubită, singura femeie de care a fost cu adevărat îndrăgosit. Se pare că are un respect maxim pentru ea, dar nu s-ar mai întoarce vreodată la ea.

Recent, le-a vorbit și despre cum arată femea ideală pentru el, dar și despre multe alte lucruri. Nu este mereu serios și face anumite glume, care nu de fiecare dată au loc așa cum ar spera el. A dat în mintea copiilor și s-a ales cu locuința distrusă.

Jador a avut de suferit din cauza unei glume. Casa artistului a fost distrusă: „Mi-a făcut geamul praf”

În casa lui, au venit colegul lui de trupă și iubita celui din urmă, o brunetă focoasă, pe nume Cristiana. El i-a închis pe aceștia pe balcon, gest care nu a fost deloc pe placul femeii. El i-a dat ei foc la pantaloni cu bricheta și fixativul, iar ea ca să se răzbune i-a murdărit geamurile.

„Vezi că asta nu e întreagă la minte, eu mai am limită la glume. Îți dă foc la casă. Face orice numai ca să-ți facă și ea o glumă proastă. Singura ta variantă acum e să deschizi ușa și să-ți cer iertare”, l-a sfătuit prietenul lui Jador pe cântăreț.

„M-ai închis jumătate de oră pe balcon, am înghețat de frig, mi-ai ars pantalonul”, s-a plâns Cristiana.

„Mi-a făcut geamul praf”, a spus Jador, șocat.