Jador a cerut în căsătorie o altă femeie. Ce promisiuni i-a făcut artistul: „Mi-am dat seama că vreau o nevastă”

Jador are o nouă cucerire.

Jador a cerut în căsătorie o altă femeie. Ce promisiuni i-a făcut artistul: „Mi-am dat seama că vreau o nevastă"

Jador este fără doar și poate unul dintre cei mai râvniți bărbați de la noi din țară. Artistul este apreciat pentru fizicul lui de invidiat, dar și pentru carismă. Femeile roiesc în jurul lui, dar el nu are ochi pentru niciuna. Se pare că el nu a putut încă să o uite pe femeie care acum ceva timp i-a furat inima. Despre ea vorbește mereue extremd e frumos, dar niciodată nu i-a dezvăluit numele. Toți sunt de părere că este, de fapt, vorba despre Georgiana.

Jador, cerere de căsătorie în public

El și femeia au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care l-a marcat pe Jador. Cântărețul încă se gândește la ea, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Cu toate acestea, el nu se oprește să dea dovadă că este un adevărat cuceritor.

Nu de puține ori, artistul a încercat să se apropie de diferite persoane publice de la noi. Recent, el a uimit din nou pe toată lumea. Se pare că simte că treaca viața pe lângă el și își dorește o femeie care să îl iubească așa cum merită. Din punctul lui de vedere, multe doamne și domnișoare ar da orice să fie cu el, pentru că este celebru. Nu vrea o iubire din interes, ci una sinceră care să dureze.

Jador a cerut în căsătorie o altă femeie. Ce promisiuni i-a făcut artistul: „Mi-am dat seama că vreau o nevastă"

Recent, el a mers la o terasă, unde s-a așezat la masa unor fete. A găsit o blondină chiar pe gustul lui și a mers să o abordeze. Manelistul i-a făcut o serie de propuneri femeii, dar și câteva promisiuni. A fost doar o glumă, dar pe tânără se vedea că nu o deranja deloc prezența artistului.

„Ai iubit? Vreau copii mulți. Poți să faci copii mulți? Acum hai să ne sărutăm! Ce e cu inelul ăsta? Ești cântăreață? Dacă iubirea noastră e greșită, atunci hai să fim greșiti. Îți fac copii, dacă vrei. (…) Tu vrei să fim împreună? Vrei să fii soția mea? Ne-am îndrăgostit, uite-ne. Vrei să-ți dau limba? Dă să te pup, iubire”, i-a spus Jador tinerei, la „Antena Stars”.