Jador a pus ochii pe o altă femeie! Ce declarații i-a făcut artistul: „Îți dai seama ce copil frumos ar ieși din noi doi?”

Jador, declarații incendiare despre partidele de dragoste. Cum se comportă cu femeile: "Le fac câte un masaj"

Jador este unul dintre cei mai râvniți cântăreți de la noi din țară. Chiar dacă multe femei și-a dori să fie cu el, manelistul nu este pregătit pentru o relație. Este de părere că doamnele și domnișoarele roiesc în jurul lui, doar pentru că este o vedetă. Nu își dorește, cel mai probabil, o femeie care să stea cu el din interes. El arată extrem de bine și ar putea avea orice femeie și-ar dori, dar cele pe care el pune ochii nu au aceleași sentimente pentru el.

Jador cucerește femeile pe oriunde ar merge

Recent, artistul și-a uimit din nou fanii după ce au apărut câteva imagini cu el alături de o femeie. Se pare că Jador avea planuri mari de viitori cu ea și deja își imagina cu ar arăta copiii pe care i-ar putea face împreună, dacă și ea și-ar dori. Din păcate pentru manelist, femeia nu i-a răspuns așa cum ar fi sperat. El ase afla la mare și avea nevoie să își cumpere câte ceva, printre care și câteva lucruri pentru plajă. Întrând într-unul dintre magazinele de pe pe litora, el a pus ochii chiar pe vânzătoarea magazinului, o femeie blondă, pe care a copleșit-o cu glumele lui.

Asta nu este tot. Jador i-a adresat vânzătoarei o serie de întrebări personale. Nu s-a temut nici măcar să o întrebe dacă are iubit. În plus, fanii s-au amuzat copios când au văzut imaginile filmate de cei de la Antena Stars, pentru cea mai nouă emisiune din care face parte manelistul.

Nu putem să ne pupăm? Cu mască avem voie? Ai iubit? Unde pot să iau ăștia (n.r. pantaloni) pe mine? Poți să mă ajuți să mă îmbrac? O să-ți fac o plângere la șeful tău că nu mă ajuți. Cum îl cheamă pe iubitul tău? (…) Îți dai seama ce copil frumos ar ieși din noi doi? Cu ochi albaștri. Mă cauți? Îmi dai o pungă și un pupic cu limba?”, i-a spus Jador vânzătoarei,