Jador a trecut prin clipe de coșmar. Bolidul artistului a fost vandalizat: „Am sunat la poliție”

Mașina lui Jador a avut de suferit.

Jador a trecut prin clipe de coșmar. Bolidul artistului a fost vandalizat: "Am sunat la poliție"

Jador și-a ieșit din minți, după ce și-a găsit bolidul de lux vandalizat. Toți fanii știu despre el că a muncit enorm pentru a ajunge unde este aici. Artistul nu a avut mereu tot ceea ce și-a dorit. A luptat enorm pentru visurile lui și acum poate să își cumpere tot ceea ce îi poftește inima.

Mașina este o achiziție importantă și ține mult la ea. A investit o sumă mare de bani în ea, dar zilele acestea a trăit șocul vieții sale. Și-a găsit mașina plină de vopsea și nu știut cum să reacționeze. S-a enervat extrem de tare, iar reacția sa a ajuns direct pe internet. Cu alte cuvinte, cineva și-a bătut joc de munca lui.

Jador a apelat la ajutorul poliției

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi din țară. Artistul s-a făcut remarcat odată cu participarea lui la emisiunea Puterea Dragostei. Apoi, a decis să se lanseze în muzică, iar de atunci rupe topurile muzicale de la noi. Toate melodiile sale ajung pe primele locuri în Trending, dar și la inimile fanilor.

Pe rețelele sociale cântărețul este extrem de activ, iar fanii sunt recunoscători pentru asta. El este, de asemenea, extrem de sincer și oricând are ceva de zis nu se poate abține. În plus, de când are propria sa emisiune, admiratorii au reușit să afle tot mai multe lucruri despre el. L-au văzut pe idolul lor în ipostaze în care nu a mai fost pus până acum.

Jador a trecut prin clipe de coșmar. Bolidul artistului a fost vandalizat: "Am sunat la poliție"

Când și-a văzut mașina în starea în care era, Jador nu a mai fost capabil să spună nimic. Oamenii îl filmau din toate direcțiile, dar nu era deloc atent la ei.

„Mă duc să declar accident acum, în loc să mă uit la emisiunea mea. Ce dragi îmi sunt mie polițiștii și doctorii. Să vă explic cum a fost…M-am urcat în mașină, am ieșit pe strada principală. Mergeam înainte, iar un om semnaliza la stânga, cu o dubă. Omul, de fapt, a făcut dreapta și m-a lovit, am blocat toată intersecția. M-am dus la mașină, era nenorocită toată aripa dreaptă…

Mașina era distrusă…Când am văzut asta, am așteptat, am tras pe dreapta, să vină omul, să vorbim…omul plecase de la locul accidentului. Am sunat la poliție, mi s-a spus să mă duc la accidente ușoare, să declar acolo. Eu vreau să-mi repar mașina, nu e vina mea, e vina omului.”, a spus Jador.