Jador, adevărul despre relația cu Carmen de la Sălciua. Artistul a dat cărțile pe față: "Sper să nu aud apoi că..."
in

Jador, adevărul despre relația cu Carmen de la Sălciua. Artistul a dat cărțile pe față: „Sper să nu aud apoi că…”

Ce se întâmplă, de fapt, între Jador și Carmen de la Sălciua.

Jador este unul dintre cei mai râvniți cântăreți de la noi, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. El s-a făcut remarcat odată cu participarea lui la emisiunea Puterea Dragostei. De atunci a câștigat admirația a mii de femei care ar da orice să fie cu el. Chiar dacă doamnele și domnișoarele roiesc în jurul lui, manelistul nu are ochi pentru niciuna. El a spus că are gusturi diferite la femei și nu se grăbește să găsească persoana potrivită.

Fiind extrem de cunoscut și apreciat, lui Jador îi este greu să găsească pe cineva. Are nevoie de cineva care să îi iubească sincer, nu de de cineva care să stea cu ele doar pentru că este celebru, Crede că multe ar vrea să fie în preajma lui doar din interes, iar el nu poate accepta acest lucru nici în ruptul capului. Deși pare greu de crezut, cântărețul a iubit o singură femeie cu adevărat și a făcut pentru era lucruri inedite.

Jador a vorbit despre relația lui Carmen de la Sălciua

Într-una dintre edițiile emisiunii în care este protagonist, artistul a dat detalii semnificative despre cea mai importantă femeie din viața lui. Despărțirea de persoana respectivă nu a fost deloc una ușoară pentru el, dar nu a lăsat să se vadă asta. Declarațiile sale, însă, l-au cam dat de gol.

Jador, adevărul despre relația cu Carmen de la Sălciua. Artistul a dat cărțile pe față: "Sper să nu aud apoi că..."

Zilele acestea, s-a spus despre Jador și despre Carmen de la Sălciua că ar forma un cuplu. Ei bine, zvonurile acestea au fost alimentate și de faptul că au lansat o piesă de dragoste împreună. În plus, în videoclip vedetele apar în ipostaze tandre și se comportă ca niște adevărați îndrăgostiți. Mulți au spus că le-ar sta foarte bine împreună, dar Jador a vrut să lămurească întreaga situație și a explicat care este, de fapr, relația lui cu fosta soție a lui Culiță Sterp.

”Eu și Carmen nu avem nici o treabă, suntem doar prieteni. E un om extraprdinar de bun, îi iubesc sufletul. O să fac și cu Ruby acum o piesă, sper să nu aud apoi că sunt și cu ea împreună”, a mărturisit Jador despre Carmen de la Sălciua.