Jador își păstrează mereu zâmbetul pe buze, deși uneori are și el problemele lui. Artistul are acum tot ceea ce își dorește, dar viața lui nu a fost mereu ușoară. Când era doar un copil, cântărețul a a dus o viață plină de lipsuri. Părinții acestuia nu aveau suficienți bani să îi facă toate poftele, dar vremea aceea a trecut. Acum, are succes pe toate planurile și le oferă celor care i-au dat viață tot ceea ce au nevoie.

Când vine vorba despre familia sa, Jador nu se uită la bani. Cuvântul lor e lege pentru el și încearcă să le facă viața mult mai ușoară. Este foarte apropiat de ei și ori de câte ori are ocazia merge să îi viziteze. Recent, el a mers în casa părintească, moment în care fanii au aflat câteva lucruri despre care nu aveau nici cea mai mică idee.

Jador, probleme serioase cu spatele

Mama lui Jador este extrem de îngrijorată pentru fiul ei. Cântărețul are ceva probleme de sănătate, dar refuză să meargă la medic. Femeia încearcă să îl convingă pe manelist să meargă la un control pentru a-și face o radiografie. Muncind din greu zi de zi, oboseala a început să se resimtă și în cazul lui.

„Când te vedeam că mergeai așa cu piciorul ăsta prin Germania la cântare mă durea la inimă. Trebuie să-ți faci o rază neapărat. Nu se poate, durerea asta vine de undeva”, i-a spus mama lui Jador artistului în timp ce-l îmbrățișa strâns.

Jador are probleme de sănătate. Mama artistului este extrem de îngrijorată: „Trebuie să-ți faci o rază neapărat”

Are dureri foarte mari la nivelul spatelui, dar nu vrea să afle care este, de fapt, cazul. Mama lui este atașată extrem de tare de ea și îi vrea doar bine. A insistat să meargă la spital, dar nu îl poate convinge în niciun fel. Încearcă să aibă grijă de fiul ei, dar el nu se lasă de fiecare dată ajutat și face lucrurile tot după bunul său plac.

„Nu mai bea, că nu ai mâncat nimic. Nici nu o bei toată, doar te prostești, sunt sigură”, i-a transmis mama lui Jador cântărețului.