Jador, cadou de senzație pentru admiratori! Artistul i-a luat prin surprindere: ”Pentru că vă iubesc”

Jador își iubește extrem de tare fanii, iar acest gest stă drept dovadă!

Jador, cadou de senzație pentru admiratori! Artistul i-a luat prin surprindere: ”Pentru că vă iubesc"

Jador are un cadou de zile mari pentru fanii lui, la începutul iernii. Luna cadourilor aproape a venit, iar artistul nu a uitat de admiratorii lui. Nu se putea să le facă o surpriză mai frumoasă decât aceasta. Totul are legătura cu piesa pe care o va lansa în viitorul apropiat.

De când s-a lansat în lumea muzicală, Jador a făcut furori cu piesele sale. Cântărețul lansează hit după hit și se bucură de un succes imens. Fostul concurent de la Puterea Dragostei face el ce face și atrage din nou atenția asupra sa. El a decis să își lase fanii, care nu sunt deloc puțini la număr să decidă titlul noii sale melodii.

Jador, cea mai mare surpriză pentru fani

Niciun artist din țara noastră nu a mai făcut acest lucru până acum, dar pentru toate există un început. Anunțul a fost făcut chiar de el pe contul lui de Instagram, unde fanii deja au început să lase zeci de comentarii. Fiecare își încearcă norocul și speră ca tilul lui să fie cel câștigător. Nu Jador îl va alege pe cel mai bun, ci va fi ales comentariul care are cele mai multe aprecieri. Așadar, alegerea va fi una cât se poate de corectă.

Jador, cadou de senzație pentru admiratori! Artistul i-a luat prin surprindere: ”Pentru că vă iubesc"

Fanii lui Jador au idei senzaționale, care l-ar putea încânta pe Jador. Ei i-au sugerat acestuia să lanseze un colind, mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie. Dacă artistul va ține sau nu cont de propunerea lor, rămâne de văzut. Momentan, el este focusat pe lansarea noi sale piese, al cărei titlu va fi ales de susținători.

„Întotdeauna am ținut cont de voi (jadorașii mei) și pentru că vă iubesc o sa vă las pe voi să decideți subiectul și inclusiv titlul următoarei mele piese!
COMENTARIUL CARE STRÂNGE CELE MAI MULTE LIKEURI VA FI SUBIECTUL ȘI TITLUL PIESEI!”, a scris artistul pe Instagram.