Jador, colaborare de senzație cu o altă artistă cunoscută de la noi. Nimeni nu se aștepta la asta

Jador pregătește o piesă cu o artistă cunoscută de la noi. Asta da veste!

Jador, colaborare de senzație cu o altă artistă cunoscută de la noi. Nimeni nu se aștepta la asta

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Artistul a luptat din greu pentru a ajunge unde este aici, iar acum culege roadele muncii sale. El are mii de fani care îl ascultă și care îl urmăresc la orice pas. În plus, el este extrem de activ pe rețelele sociale și le acordă acestora toată atenția de care au nevoie.

Când era doar un copil, a dus un trai greu și nici nu visa să ajungă atât de departe. Acum se bucură de succes și are tot ceea ce își dorește. Duce o viață la care mulți alții doar visează, dar nu i-a fost deloc ușor pe tot parcursul său. El a povestit de mai multe ori despre situațiile prin care a fost nevoit să treacă, iar fanii nu se așteptau deloc la asta.

Jador pregătește o piesă bombă

De la o vreme încoace, Jador scoate hit după hit. Deși pe unii pandemia de coronavirus i-a afectat enorm, nu a fost și cazul manelistului. El a avut un an extraordinar, plin de colaborări de senzație și de piese care au rupt topurile muzicale de la noi. Nu a fost piesă lansată de el care să nu fi ajuns pe primele locuri în Trending.

Are milioane de vizualizări pe YouTube și câștigă sume impresionante de bani pe care știe deja cum să le folosească. Are în plan să își construiască locuința visurilor lui pentru care a cumpărat deja un teren. Mai lipsește doar să se apuce de treabă.

Jador, colaborare de senzație cu o altă artistă cunoscută de la noi. Nimeni nu se aștepta la asta

Și când fanii credeau că nu mai are nicio surpriză pentru ei, ei bine Jador a reușit să îi șocheze din nou. Anul nu s-a terminat încă și a dezvăluit că urmează să lanseze o piesă cu nimeni alta decât Ruby, după ce a cucerit pe toată lumea cu melodia alături de Carmen de la Sălciua.

”Eu și Carmen nu avem nici o treabă, suntem doar prieteni. E un om extraprdinar de bun, îi iubesc sufletul. O să fac și cu Ruby acum o piesă, sper să nu aud apoi că sunt și cu ea împreună”, a mărturisit Jador despre Carmen de la Sălciua.