Jador, dezvăluiri despre piesa lui Theo Rose cu Bogdan de la Ploiești. Fanii au fost șocați: „Trebuia sa o cânt eu cu ea”

Jador a dat din nou cărțile pe față.

Jador, dezvăluiri despre piesa lui Theo Rose cu Bogdan de la Ploiești. Fanii au fost șocați: "Trebuia sa o cânt eu cu ea"

Jador a lansat anul acesta niște piese care i-au dat pe spate pe fani. Colaborările cu diferiți artiști de la noi au ajuns imediat la inimile lor și nu doar acolo. Melodiile au ocupat mereu primele locuri în Trending și au adunat milioane de vizualizări. Se pare, însă, că ar fi trebuit să lanseze piesă și cu Theo Rose, doar că ea nu a vrut să aștepte.

În luna august, Bogdan de la Ploiești și-a unit forțele cu Theo Rose. Cântăreții au lansat împreună „Fără Tine”. Aceasta are deja peste 30 de milioane de vizualizări și s-a bucurat de succes din primele clipe. Ei bine, se pare că melodia ar fi trebuit să fie, de fapt, în colaborare cu Jador. Artistului i-a plăcut extrem de tare, doar că lansase și el ceva de curând și nu a vrut să grăbească lucrurile.

Jador vorbește despre piesa lui Theo Rose

Theo a găsit repede un înlocuitor, iar piesa a ajuns să fie cântată alături de Bogdan de la Ploiește. Cu siguranță, fanii stau acum și se gândesc cum ar fi sunat, dacă ar fi fost cântată de Jador și cât de bine ar fi prins la public.

Jador, dezvăluiri despre piesa lui Theo Rose cu Bogdan de la Ploiești. Fanii au fost șocați: "Trebuia sa o cânt eu cu ea"

”Melodia aia a lui Theo Rose, aia cu „Nu pot fără tine”, trebuia sa o cânt eu cu ea. Am vorbit cu managerul ei, mie melodia mi-a placut foarte mult, dar nu puteam să o lansez atunci, i-am spus să mai aștepte. Abia scosesem o melodie și trebuie sa lasi oamenilor timp să o digere, nu pot să scot așa melodii una după alta. Și nu a vrut să mai aștepte, a lansat-o cu Bogdan de la Ploiești. Dar mie melodia îmi plăcea foarte mult, mi-ar fi plăcut să o cânt”, a spus Jador, despre piesa artistei Theo Rose.

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele de la noi. El se bucură de succes pe toate planurile, iar recent a lansat și el o piesă alături de Carmen de la Sălciua. Cum era de așteptat, aceasta a rupt topurile muzicale. În plus, s-a spus că ei ar forma un cuplu, dar se pare că nu este deloc așa. Cei doi artiști au negat zvonurile legate de relația lor. Jador are o părere foarte bună despre artistă, dar nu este nimic mai mult între ei decât o simplă prietenie; cel puțin asta au dat de înțeles.