Jador este în doliu! Declarațiile artistului au șocat pe toată lumea: ”A dat cu pumnul”
in

Jador este în doliu! Declarațiile artistului au șocat pe toată lumea: ”A dat cu pumnul”

Jador trece zilele acestea prin clipe dure.

Jador este un artist care nu uită să își păstreze mereu zâmbetul pe buze. Indiferent de situația prin care este nevoit să treacă, artistul încearcă să fie pozitiv. Sunt momente în care simte și el că nu mai poate și nu are idee cum ar trebui să reacționeze. Lucrurile rele care i s-au întâmplat în viață au fost adevărate lecții de viață pentru el.

Jador, supărat din cauza pierderii unei persoane dragi

El este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară. Are mii de fani, care ar da orice să meargă la concertele sale și care îi ascultă zilnic piesele. Este, de asemenea, foarte activ în mediul online unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Artistul este foarte sincer cu admiratorii lui și nu ezită să le vorbească și despre lucrurile mai puțin plăcute care au loc în viața lui.

De când are propria sa emisiune, fanii lui Jador au putut afla mult mai multe lucruri despre el. Se simt mult mai apropiați de artist și îl susțin indiferent de ce s-ar întâmpla. El le-a povestit lucruri despre care nu a mai avut puterea să discute până acum. Recent, le-a spus că îi este extrem de dor de părinții lui și nu și-a mai putut stăpâni deloc lacrimile.

Jador este în doliu! Declarațiile artistului au șocat pe toată lumea: ”A dat cu pumnul”

În plus, tatăl unui prieten și-a pierdut viața, iar tristul eveniment la afectat foarte tare pe Jador. Atât de tare încât a început să lovească și cu pumnii în pereți. Era o persoană la care ținea mult, iar moartea acestuia l-a durut. Este de părere că viața este prea dură în unele momente.

„Ce a făcut băiatul aici? A dat cu pumnul”, a spus el

„Viața e foarte dură. (…) Sunt și fericit, dar sunt și supărat, în același timp. I-a murit tata unui prieten de-al meu și am fost aseară la priveghi. Mi-am dat seama că uit să stau cu mama și cu tata și doar muncesc. Nu mai vreau să muncesc așa mult”, a spus Jador în cadrul emisiunii „Jador Adevărat”.