Jador, gata să fie tată pentru prima oară. Când vrea artistul să facă pasul cel mare
in

Jador, gata să fie tată pentru prima oară. Când vrea artistul să facă pasul cel mare

Jador își dorește și copii!

Jador atrage în ultima vreme atenția cu declarațiile sale de senzație. De când are propria sa emisiune, fanii s-au apropiat tot mai tare de el. Artistul este foarte sincer cu ei și le oferă mereu acestora detalii neștiute din viața sa. Drumul lui Jador către succes a fost unul extrem de greu și plin de lipsuri. Când era doar un copil, a văzut ce înseamnă să fii sărac. Părinții lui nu își permiteau să îi ofere acestuia totul și asta se pare că a lăsat o urmă.

Jador se gândește serios la viitor

Nu regretă nimic din trecutul său, ba chiar a învățat multe lucruri și este recunosctor pentru asta. În schimb el muncește din greu pentru ca familia sa, pe care o iubește la nebunie, ca aceasta să nu ducă lipsă de nimic.

Manelistul lansează hit după hit și are un succes la care mulți artiști doar visează. Câștigă sume imense de bani, dar a învățat în timp cum să le gestioneze. Dacă în trecut Jador arunca banii pe orice, acum îi pune deoparte pentru a-și duce la bun sfârșit planurile.

Este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă. Artistul arată extrem de bine și tocmai de aceea ar putea avea multe femei la picioarele sale. Cu toate acestea el nu are ochi decât pentru una, iar aceasta este tot fosta lui iubită.

Jador, gata să fie tată pentru prima oară. Când vrea artistul să facă pasul cel mare

”Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat”

De când se știe a iubit o singură femeie, peste despărțirea căreia nu a putut să treacă. Deși este singur, el are în plan ca în viitorul apropiat să devină tată. Întrebat de fanii săi când are de gând să devină tată cu acte în regulă, el a răspuns că la 30 de ani.