Jador a fost implicat într-un nou accident rutier. Care este starea artistului: „Ia uitați ce noroc am eu”

Jador este urmărit de ghinion. Când îți lovești mașina de atâtea ori te-ai gândi că probabil universul încearcă să-ti transmită ceva

Jador, implicat într-un nou accident rutier. Care este starea artistului: „Ia uitați ce noroc am eu"

Jador a fost protagonistul unui nou accident rutier, iar asta nu este pentru prima dată când artistul trece printr-o astfel de întâmplare neplăcută. Acum două săptămâni acesta a mai avut un accident de acest fel.

Se pare că ghinionul se ține lanț de Jador, fapt pe care l-a recunoscut chiar el. Din fericire se pare că nu a fost unul deosebit de grav. Cântărețul este în afara oricărui pericol, dar nu putem spune același lucru și despre bolidul său.

Seara trecută Jador a trecut prin momente de panică. De când și-a achiziționat mașina, el are parte numai de momente neplăcute. Este pentru a doua oară când mașina lui trebuie să intre din nou în service.

Jador nu are deloc noroc

De data aceasta manelistul a scăpat doar cu o tamponare ușoară. Atât mașina lui cât și cea a celuilalt șofer au avut de suferit. Niciunul dintre ei nu a fost rănit, motiv pentru care este recunoscător.

„Ia uitați ce noroc am eu. Iar a intrat cineva în mine. Ia uitați ce noroc am, abia am luat-o (n.r. – mașina) de două săptămâni. ”, a spus Jador pe Instastory.

Jador, implicat într-un nou accident rutier. Care este starea artistului: „Ia uitați ce noroc am eu"

Simte și el că este ghinionist de când și-a achiziționat noua mașină. Imediat după impact el a ținut să le povestească fanilor prin ce a fost nevoit să treacă. Le-a dat trista veste în stilul lui caracteristic precizând ”cât de norocos e”. Se pare că mașina artistului nu arată chiar atât de rău precum a celuilalt șofer.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar mașinile vor fi și ele reparate în cel mai scurt timp.