Jador, în stare de șoc! Bolidul de lux al artistului a fost vandalizat: ”Vă distrug”
in

Jador, în stare de șoc! Bolidul de lux al artistului a fost vandalizat: ”Vă distrug”

Jador a avut parte de o ”surpriză” neplăcută!

Jador ține mult la bolidul său de lux. De când și l-a cumpărat, artistul are mare grijă de el. A muncit din greu pentru toate bunurile pe care le are și se supără când alții își bat joc de munca lui. Recent, el a suferit un șoc. Mai exact totul a început în momentul în care și-a văzut mașina vandalizată.

Nu i-a venit să creadă în ce stare a ajuns. În plus, nu se aștepta nici în ruptul capului ca persoanele respective să-i facă una ca asta. Ei bine, lui Jador nici prin gând nu îi trecea faptul că va fi nevoit să treacă prin această situație cumplită.

Evenimentul a avut loc când artistul se apucase să pregătească masa pentru prietenii lui. Nu pare să fie genul de om care poate fi impresionat ușor, însă ceea ce s-a întâmplat în afara casei a fost horror pentru el. În timp ce el le făcea o surpriză prietenilor, nici ei nu au stat chiar degeaba.

Prietenii lui Jador, farsă de zile mari pentru artist

Drept urmare amicii lui Jador i-au umplut mașina cu ou și cu făină, spre amuzamentul fanilor. Jador a rămas mut de uimire, când a văzut în ce stare era. Cântărețul s-a prins că ei au pus la cale ceva, imediat ce au revenit în locuință. Sigur că nu se aștepta la asta, dar s-a prins repede că aceștia nu puseseră ceva bun la cale.

”Vă dați seama că m-am prins că râdeți pe la spatele meu. Mă jur, că dacă ați făcut vreo glumă proastă că vă distrug”, a spus inițial artistul, înainte de a-și vedea bolidul, în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat”.

Jador, în stare de șoc! Bolidul de lux al artistului a fost vandalizat: ”Vă distrug”

La un moment dat, Jador a ieșit în parcare și și-a văzut mașina. S-a enervat extrem de tare pe prietenii lui, care i-au făcut o surpriză de pomină. Nu s-a lăsat nici el și le-a promis cu mâna pe inimă că va veni și momentul în care se va răzbuna pe ei, așa cum știe el mai bine. A reușit astfel să îi facă pe fani să se gândească la ce va pune și el la cale pentru prietenii săi.

”Aoleu, voi nu vă dați seama că vă distrug! Eram sigur că faceți voi ceva prost, o să vă iau toate gagicile, vă trimit poze cu ele. Ce glume proaste aveți! Mi-ați pus și ouă … Aveți bani să faceți de astea, doamne. Mă duc și vă devastez casa. Acum să mergeți la sală pe jos, sunteți pietoni”, a declarat Jador.