Jador încă suferă după femeia care i-a furat inima acum ceva timp. Artistul a iubit-o enorm, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Multe femei ar da orice să fie cu el, dar el nu are ochi pentru niciuna dintre ele. Gândul lui stă la una singură, care nu mai este alături de el de mult timp. Cântărețul a făcut pentru ea gesturi pe care nu a fost în stare să le facă pentru nimeni altcineva.

Jador, mai sincer ca oricând

Celebrul manelist nu a dus mereu o viață ușoară, cu toate acestea își păstrează zâmbetul pe buze. Le dă mereu un vibe pozitiv fanilor, care îl urmăresc de fiecare dată cu mare atenție. El se bucură de susținerea a mii de oameni cărora le este recunoscător. Artistul a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum și luptă zilnic pentru a nu-i lipsi nimic.

Chiar dacă pare mereu ok, nu este întotdeauna așa. Jador încă suferă din dragoste și nu a reușit nici până acum să găsească persoana potrivită pentru el. Își dorește o relație sinceră, nu din interes. Tot ce vrea este o femeie care să fie alături de el nu pentru cine este. Este de părere că multe ar vrea să fie într-o relație cu el doar pentru cine este.

Jador încă suferă din dragoste. Artistul și-a deschis inima în fața fanilor: „O fată de care sunt îndrăgostit”

Fiinnd un bărbat celebru îi este greu să găsească persoana potrivită și probabil îi va fi din ce în ce mai greu. Se pare că femeia pe care a iubit-o enorm l-a dezamăgit profund, la un moment dat. Din câte a spus chiar el, femeia vieții lui ar fi „făcut prostii”, motic pentru care nu a putut să o ierte deloc.

„Sincer,  mi-a placut de o fată și am auzit că și aia face prostii. Mă las păgubaș. Sufăr în momentul de față după o fată de care sunt îndrăgostit. Nu știu ce e în capul meu. Nu mă mai întrebați de dragoste că nu vreau să mai aud de ea… Ba da”, a spus Jador la „Antena Stars”.

„Femeilor din lumea întreagă, nu o să aveți voi un bărbat ca mine care spală, calcă. O calc așa, nu pe profesional. Eu sunt amator. Acasă eram calcat bine, că-mi călca mama. O sora îmi curăța adidașii. Mi-e dor de ele”, a continuat el.