Jador a iubit o singură femeie la viața lui. Au trecut patru ani de când s-a despărțit de marea lui iubire. Chiar și acum, după atât de mult, artistul încă se gândește la femeia pe care a iubit-o. Îndrăgitul artist speră ca ea să îl ierte într-o bună zi. El s-ar întoarce în orice moment la ea, fără să stea prea mult pe gânduri.

Jador: ”Georgiana este iubirea vieții mele”

Pentru ea, cântărețul a făcut lucruri pe care nu le-a făcut pentru nimeni până acum. Jador nu are prea multe regrete în afară de acesta. El i-a greșit femeii și nu a fost iertat nici până acum. Este un bărbat dorit de foarte multe femei, dar el nu acordă atenție nimănui. Inima lui a rămas în trecut și nu este gata să iubescă pe altcineva.

Celebrul manelist este de părere că femeile roiesc în jurul lui, doar pentru că este celebru. El nu își dorește sub nicio formă o relație din interes. Vrea pe cineva care să îl iubească așa cum este, fără să îi pese de faptul că este cunoscut. Este mult mai greu de găsit pe cineva care să îi fie alături mereu, având în vedere că este celebru, iar el este conștient de acest lucru.

Jador încă suferă din dragoste! Au trecut patru ani de la despărțire: ”O s-o primesc oricând în viața mea”

La prima vedere, Jador nu pare genul de persoană care să sufere după o femeie. Ei bine, aparențele înșeală, pentru că el chiar a iubit pe cineva după care și acum suferă enorm, deși a trecut multă vreme de atunci. Cea pe care o va iubi mereu este Georgiana, dar toți fanii lui știu acest lucru despre el. El a mai ținut să menționeze și faptul că ea va avea mereu tot respectul lui.

”Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat” de la Antena Stars.