Jador iubește din nou!? Artistul s-a sărutat cu o blondă misterioasă: ”Am leșinat!”

Jador le-a frânt din nou inima fanelor!

Jador iubește din nou!? Artistul s-a sărutat cu o blondă misterioasă: ”Am leșinat!”

Jador este unul dintre cei mai râvniți artiști din țara noastră. Are mii de fane, care stau cu ochii pe el și care ar face orice ca să-l câștige. Face Jador ce face și iar frânge inimi. Recent, multe dintre admiratoarele sale au fost dezamăgite, după ce manelistul s-a sărutat cu o blondă misterioasă. Cântărețul însă a avut altceva de spus despre femeia alături de care a fost surprins.

Artistul a devenit cunoscut în țara noastră, după ce a participat la emisiunea ”Puterea Dragostei”. După aceea, el a luat decizia de a se lansa în muzică și bine a făcut. De-a lungul timpului, îndrăgitul artist a lansat hit după hit. Nu există piesă de pe canalul lui de YouTube care să nu fi urcat pe primele locuri în Trending.

Jador a postat o imagine care le-a frânt inimile fanilor

Cu ajutorul vocii sale inconfundabile, dar și a aspectului fizic a reușit să cucerească multe femei. Cu toate acestea fanii săi știu despre el că a iubit o singură femeie în toată viața lui. Este vorba despre Georgina, femeia la care s-ar întoarce oricând într-o clipită.

Jador iubește din nou!? Artistul s-a sărutat cu o blondă misterioasă: ”Am leșinat!”

El a reușit din nou să își șocheze admiratoarele, după ce și-a făcut apariția pe Instagram cu o blondă misterioasă. Jador o săruta pasional pe femeie, iar fanele lui au rămas cu gura căscată. Din păcate pentru curioase, chipul noii cuceriri a lui Jador nu a fost dezvăluit.

El a preferat să o țină ascunsă pe tot parcursul filmării, punând astfel paie pe foc.

„Unfollow, mi-ai frânt inima!”, a fost mesajul pe care una dintre fanele îndrăgitului manelist i l-a transmis.

”Am leșinat! Nu sunt împreună cu nimeni! Ba chiar mai mult de atât sunt mai singur ca niciodată! Îmi fac de cap…”, a fost răspunsul oferit de Jador.