Jador, mesaj pentru toți burlacii din România. Ce le-a transmis artistul: "Scuze"
in

Jador, mesaj pentru toți burlacii din România. Ce le-a transmis artistul: „Scuze”

Jador le-a transmis burlacilor un mesaj important.

Jador este unul dintre cei mai răvniți burlaci de la noi din țară. Cântărețul este râvnit de multe femei, dar el nu are ochi pentru niciuna. De când a apărut pentru prima dată la Puterea Dragostei, femeile roiesc în jurul lui. Se bucură de succes pe toate planurile și poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își dorește. Nu a fost mereu așa, iar artistul a fost nevoit să lupte din greu pentru visurile sale.

Când era doar un copil, nu a dus un trai prea bun. A fost învățat cu greul și a învățat valoarea banului. De-a lungul timpului a învățat cum să își gestioneze sumele de bani pe care le câștigă și are planuri serioase de viitor. Se pare chiar că are de gând să își construiască propria casă. Știe deja cum vrea să arate locuința la care a visat mereu.

Ce le-a transmis Jador burlacilor!

În plus, el are succes și pe plan muzical, nu doar pe plan profesional. Fiecare piesă pe care o lansează ajunge pe primele locuri în Trending și adună milioane de vizualizări. Anul acesta, a reușit să surprindă pe toată lumea cu colaborările sale inedite. Se pregătește și de lansarea mult așteptatei piese cu frumoasa Carmen de la Sălciua.

„Vin cu vești bune … Vineri se lansează̆ premieră clipului “Nu am somn de 4 zile “ ălături de @jador_adevarat.Eu l-am văzut deja trebuie să recunosc și mor de nerăbdare până vineri să văd care sunt reacțiile voastre ! Ne vedem la premieră pe canalul de YouTube Nek Music Production”, a scris Carmen de la Sălciua.

Jador, mesaj pentru toți burlacii din România. Ce le-a transmis artistul: "Scuze"

Cei doi artiști și-au pus toate speranțele în piesa pe care urmează să o lanseze. Sunt de părere că va rupe topurile muzicale de la noi și speră să ajungă la inimile fanilor. Cu ocazia acestei colaborări, Jador le-a transmis burlacilor din România un mesaj extrem de important pe Instagram. Acesta a fost însoțit și de câteva imagini cu îndrăgitul artist.

„Burlacii ar trebui să plătească un impozit mai mare, nu este corect ca unii bărbați să fie mai fericiți decât alții. Scuze😂👌❤️”, a scris Jador pe contul lui oficial de Instagram.