Jador moare de dorul părinților. Declarațiile artistului i-au emoționat pe fani: „Vreau să le propun să se mute cu mine”
in

Jador moare de dorul părinților. Declarațiile artistului i-au emoționat pe fani: „Vreau să le propun să se mute cu mine”

Jador a izbucnit în lacrimi de dorul celor care i-au dat viață.

Jador are planuri mari de viitor, dar nu și le poate duce pe toate la bun sfârșit. El este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi. Artistul se bucură de succes pe toate planurile și are tot ceea ce își dorește. El a muncit din greu să ajungă unde este acum și face tot posibilul să o ducă bine. Muncește, în primul rând, pentru ca familiei sale să nu îi lipsească nimic. Vrea să le ofere acestora tot ceea ce nu a avut el când era mic.

Jador este un familist convins și îi iubește enorm pe cei care i-au dat viață. Îi vizitează cât de des poate, dar moare de dorul lor acum. Cântărețul are propria sa emisiune, iar în cadrul acesteia fanii află tot felul de lucruri despre el. Artistul le dă detalii neștiute despre viața sa personală și își dechide sufletul în fața lor ori de câte ori are ocazia.

Jador: „Vreau să le propun să se mute cu mine”

Vedeta are mii de fani în mediul online și se bucură de toată susținerea lor. Pe rețelele sociale, el este extrem de activ și postează aproape zilnic. Admiratorii iubesc faptul că pot fi alături de el în acest mod. Mii de persoane ar da orice să meargă la unul dintre concertele sale. Chiar dacă sunt multe persoane în jurul lui, el le duce dorul părinților.

„I-am dat mesaj lui tata dimineață, la 04:00. Am plâns ca prostul. Nu petrec timp cu mama, tata și frații mei. I-am zis să facă tot posibilul să vină mâine că mi-e dor de voi. Nu mai puteam să stau fără ei. I-am chemat și o să vină la unchiul meu și o să-i pun să doarmă la mine”, a spus Jador la „Antena Stars”.

Jador moare de dorul părinților. Declarațiile artistului i-au emoționat pe fani: „Vreau să le propun să se mute cu mine”

Zilele acestea, tatăl unui prieten de-al său și-a pierdut viața. Atunci, Jador a izbucnit în lacrimi și regretă enorm că nu poate petrece mai mult timp cu părinții lui. Era 04:00 dimineața când a fost răpus de dor și nu a ezitat să își contacteze părinții chiar și atunci.

„M-am hotărât, nu-mi mai ridic casă că e toamnă și nu e bine că cică se usucă, mi-a zis tata. Din primăvară o s-o ridic. Acum o să-mi cumpăr un apartament mai mare și la anul o să-mi ridic casa. Vreau să le propun mamei și tatei să se mute cu mine, dar nu o să vrea niciodată”, a adăugat el.