Jador, motivul pentru care a decis să fie zgârcit. Artistul a dat cărțile pe față: "Mi-e rușine să..."
in

Jador, motivul pentru care a decis să fie zgârcit. Artistul a dat cărțile pe față: „Mi-e rușine să…”

Jador a avut un alt moment de sinceritate.

Jador face el ce face și surprinde pe toată lumea cu declarațiile sale. A ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi. Fiecare piesă pe care cântărețul o lansează face furori pe internet și adună milioane de vizualizări. Drept dovadă stă și ultima lui melodie lansată, de care fanii s-au bucrat enorm. Au așteptat cu sufletul la gură ca idolul lor să o urce pe YouTube și au ascultat întruna.

Jador a devenit zgârcit

Drumul lui Jador către succes nu a fost deloc unul ușor. Artistul a luptat din greu pentru ajunge acolo unde este acum. Când era doar un copil a suferit enorm, pentru că părinții lui nu-i putea oferi tot ceea ce își dorea.

Anii au trecut, iar acum manelistul duce o viață de lux, la care multă lume doar visează. Din banii câștigați de-a lungul vremii, are de gând chiar să își construiasca locuința visurilor lui. Chiar el le-a mărurisit fanilor în urmă cu câteva zile că a cumpărat deja teren și mai lipsește doar să se apuce de treabă.

Jador, motivul pentru care a decis să fie zgârcit. Artistul a dat cărțile pe față: "Mi-e rușine să..."

El luptă acum doar pentru ca familia lui să aibă o viață mai bună. De o parte dintre membri familiei sale este departe, pentru frații lui au mers în afara țării să muncească și s-au stabilit acolo. Nevoia i-a împins să stea departe de casă și se văd extrem de rar. Acum ceva timp, Jador nu ținea cont de nimic și risipea banii fără să se gândească la viitor. Acum, artistul are grijă de sumele impresionante pe care le câștigă, pentru că viața l-a învățat o lecție foarte dură. Cântărețul a spus că are bani, dar nu bani de dat celor care vor să profite.

”Nu da bani la un om strain, că nu îi mai primești, cum am pățit eu și acum mi-e rușine să-i cer. Eu dau bani doar familiei mele, nu la străini. Nu trebuie să împrumuți oameni care nu pun preț pe bani, pentru că numai eu știu cât am muncit, că n-am dormit sau am dormit pe bănci. Ei, ăștia care cer, nu știu nimic din toate astea, și apoi nu-ți mai dau banii”, a spus Jador la Antena Stars.

Irina Rimes și-a șocat din nou fanii. Vedeta, dezvăluiri neașteptate din trecut: "Mie-mi plăcea să..."

Irina Rimes și-a șocat din nou fanii. Vedeta, dezvăluiri neașteptate din trecut: „Mie-mi plăcea să…”

Andra, adevărul despre operațiile estetice. Vedeta și-a șocat din nou fanii de pe Instagram: "Vreau să arăt bine"

Andra, adevărul despre operațiile estetice. Vedeta și-a șocat din nou fanii de pe Instagram: „Vreau să arăt bine”