Jador, motivul pentru care nu își dorește copii! Reacția mamei lui la aflarea veștii

Jador mărturisește motivul pentru care nu își dorește să devină tată în acest moment.

Jador, motivul pentru care nu își dorește copii! Reacția mamei lui la aflarea veștii

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de manele de la noi din țară. Pe lângă faptul că este foarte talentat, el mai are și darul de a pune pe jar inimile multor domnișoare. Foarte carismatic și cu vorbele la el de fiecare dată, Jador știe foarte bine cum să fie un cuceritor de succes.

Se știe faptul că Jador a avut o viață plină de lipsuri în copilărie și că a fost necesar să muncească foarte mult pentru a ajunge acolo unde se află acum. Are o familie modestă și niciodată nu s-a sfiit să se arate lumii exact așa cum este el, și cu bune și cu rele.

Cu toate că este un bărbat în toată fire, el nu a reușit până la vârsta de 25 de ani să-și găsească o parteneră de viață care să fie pe placul său. Dacă în plan personal mai are încă mult de lucrat, în plan profesional se declară a fi un om foarte împlinit și cu multe realizări până în acest moment al vieții sale.

Se pare că mama sa își dorește din tot sufletul ca fiul său să devină tată și să îi aducă un nepoțel acasă. Chiar și așa, Jador declară faptul că nu își dorește copii în acest moment.

Acest lucru ar însemna o responsabilitate mult prea mare pentru el acum. Artistul este foarte apropiat de mama lui și, în acest moment, ea reprezintă cea mai importantă femeie din viața sa.

Jador, motivul pentru care nu își dorește copii! Reacția mamei lui la aflarea veștii

Jador, când are de gând să devină tată

Mai departe, Jador își exprimă dorința de a deveni părinte după ce împlinește 30 de ani pentru că, spune el, abia atunci va fi capabil să îi ofere copilului său un exemplu bun de urmat.

Jador recunoaște faptul că se consideră încă un copil și că este prea imatur pentru a face față unei asemenea responsabilități. Artistul este de părere că în acest moment el nu ar avea ce să-l învețe pe cel mic, pentru că fix comportamentul lui este demn de un copil.

”Îmi doresc rău copii, doar că nu e momentul. Sunt prea copil ca să am copil. Ce să-l educ eu pe copilul ălă, dacă eu sunt copil? Ce să-i spun: hai să facem muzică? Trebuie să-l învăț să nu vorbească urât. Pe mine mă mai scapă asta, că sunt om. Așa m-am și afișat, să fie cuminte.”, a spus Jador la Antena Stars.