Jador nu își mai construiește casa mult visată. De ce a renunțat cântărețul la idee: „M-am hotărât"
in

Jador nu își mai construiește casa mult visată. De ce a renunțat cântărețul la idee: „M-am hotărât”

Jador nu se ma gândește la casa visurilor sale.

Jador și-a anunțat fanii anul acesta că urmează să își construiască locuința visurilor sale. Se pare că deja își cumpărase terenul și urma doar să se apuce de treabă. Din păcate, momentan el a renunțat la această idee și le-a spus fanilor care este adevăratul motiv. Ei bine, nimeni nu se aștepta la una ca asta.

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi. El are mii de urmăritori pe rețelele sociale și se bucură de succes pe toate planurile. El a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum. De când a participat la Puterea Dragostei, și-a adunat o armată de fani. Artistul are succes chiar și pe plan profesional, iar piesele pe care le lansează ajung mereu pe primele locuri în Trending.

Jador nu vrea să își mai facă o casă

Anul acesta, îndrăgitul cântăreț și-a surprins fanii cu diferite colaborări de senzație. Acestea au ajuns imediat la inimile fanilor, care le-au ascultat cu mare drag. Recent, el a rupt topurile muzicale din România cu noua piesă lansată alături de Carmen de la Sălciua. Ei au făcut deja peste 3 milioane de vizualizări în trei zile.

Asta nu este tot! El și-a anunțat admiratorii că urmează să lanseze o piesă alături de Ruby. Totul s-a întâmplat, după ce au apărut zvonuri legate de faptul că ar forma un cuplu cu frumoasa Carmen de la Sălciua.

Jador nu își mai construiește casa mult visată. De ce a renunțat cântărețul la idee: „M-am hotărât"

Ei bine, anul acesta, Jador urma să își construiască o casă. Visa la acest lucru de multă vreme, dar pentru un timp a renunțat la idee. Va începe construirea ei abia în primăvară, pentru că așa a fost sfătuit de către tatăl lui. În plus, are de gând să își roage părinții să se mute cu el, deși știe că nu vor accepta asta.

„M-am hotărât, nu-mi mai ridic casă că e toamnă și nu e bine că cică se usucă, mi-a zis tata. Din primăvară o s-o ridic. Acum o să-mi cumpăr un apartament mai mare și la anul o să-mi ridic casa. Vreau să le propun mamei și tatei să se mute cu mine, dar nu o să vrea niciodată”, a povestit Jador.

Jador moare de dorul părinților. Declarațiile artistului i-au emoționat pe fani: „Vreau să le propun să se mute cu mine”

Jador moare de dorul părinților. Declarațiile artistului i-au emoționat pe fani: „Vreau să le propun să se mute cu mine”

Oana Zăvoranu a răbufnit din nou pe Instagram. Vedeta, replici dure la adresa divelor de la noi: „Niște pocnitori"

Oana Zăvoranu a răbufnit din nou pe Instagram. Vedeta, replici dure la adresa divelor de la noi: „Niște pocnitori”