Jador nu și-a mai văzut sora de doi ani. Care este adevăratul motiv: “Eu nu-mi cunosc nepoții.”

Jador îi duce dorul surorii sale mai mult decât orice pe lume.

Jador nu și-a mai văzut sora de doi ani. Care este adevăratul motiv: “Eu nu-mi cunosc nepoții.”

Jador nu mai are nevoie de nicio introducere. Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România și se bucură de succes pe toate planurile. El nu a avut mereu tot ceea ce și-a dorit, dar a muncit din greu pentru drepturile lui. Manelistul a dus o viață grea cu multe lipsuri, care l-a învățat valoarea banului. În plus este conștient că nu trebuie să arunce sumele de bani pe care le câștigă în stânga și în dreapta. Motivul pentru care luptă este ca familia lui să nu ducă lipsă de nimic, așa cum i s-a întâmplat lui când era doar un copil.

Jador, despre relația pe care o are cu sora lui din străinătate

De când are propria lui emisiune, fanii lui Jador au putut afla multe lucruri despre ele. Aceasta scoate în evidență aspecte mai puțin știute din viața cântărețului, iar admiratorii îl urmăresc cu sufletul la gură. Chiar dacă are mereu zâmbetul pe buze, el nu a dus mereu o viață ușoară. Uneori are momente mai puțin plăcute, pentru că banii nu îi aduc mereu fericirea. De exemplu, nu și-a mai văzut sora de doi ani, iar acest lucru îl afectează.

Sora lui Jador este plecată să muncească în Germania, alături de familia sa. Din cauza banilor de care avea nevoia, ea trebuie să stea departe de țara ei și de ceilalți membri ai familiei. În plus, el mai are un frate care este plecat în Anglia tot pentru a munci. Vedeta a vorbit sincer despre situația prin care trece fiind departe de frații lui.

„Fratele meu e în Anglia, sora mea e în Germania. Pe sora mea nu am văzut-o doi ani de zile, pentru că a plecat la muncă. Trebuie să-și găsească bărbatul ei… Familia noastră l-a ajutat cu ce a putut că și el e singur. Băiatul ăsta cu care s-a măritat sora mea și trebuie să-l ajute cineva”, a povestit Jador la „Antena Stars”.

„Noi suntem mulți, ne ajutăm unii pe alții. Până la urmă acum sunt nepoții mei la mijloc. Am nepoți, nu-mi vine să cred. Uite, mă, și eu nu-mi cunosc nepoții. M-am văzut de trei, patru ori cu ei. Le-am dus o pungă de dulciuri și gata. Asta înseamnă străinătatea. Dacă nu cântam, ce făceam? Am și facultate și master și le am degeaba”, a mai povestit Jador.