Jador, o altă colaborare de excepție! Ce surpriză le-a pregătit fanilor: "Să iubeşti 2 femei"
in

Jador, o altă colaborare de excepție! Ce surpriză le-a pregătit fanilor: „Să iubeşti 2 femei”

Fanii lui Jador au rămas cu gura căscată.

Jador a avut un an bun, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Artistul a muncit din greu și a reușit să obțină rezultatele dorite. A lansat o grămadă de piese și toate au avut un succes la care nu se aștepta. Nu există melodie pe care să o fi lansat-o și să nu fi ajuns pe primele locuri în Trending.

Ultima piesă pe care a lansat-o alături de Carmen de la Sălciua a uimit pe toată lumea. Încă din primele ore de lansare, aceasta a ajuns pe primul loc în Trending. Nici nu se putea mai bine de atât, mai ales că și-au pus toate speranțele în ea. S-au bucurat enorm că fanii au rezonat cu mesajul pe care au vrut să îl transmită.

Jador se pregătește de lansarea unei noi piese

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară și o duce bine pe toate planurile. Artistul este extrem de apropiat de fanii lui, care află primii veștile importante pe care le are de dat artistul. Nu există zi în care să nu posteze Story-uri pentru a-și ține admiratorii la curent. În plus, de când are propria emisiune, fanii au reușit să afle tot mai multe lucruri despre el.

Până acum, Jador a reușit să facă tot ceea ce și-a propus. Pe viitor are de gând să își construiască locuința visurilor sale. Se pare că acest lucru se va întâmpla abia anul viitor, așadar mai are puțin de așteptat. Până atunci, el pune foarte mare accent pe cariera lui muzicală și reușește să uimească de fiecare dată.

Jador, o altă colaborare de excepție! Ce surpriză le-a pregătit fanilor: "Să iubeşti 2 femei"

Ei bine, zilele acestea le-a dat internauților cea mai bună veste. Acesta pregătește o altă colaborare de senzație. Cel alături de care va lansa piesă este chiar Vali Vijelie. Nu a dat prea multe detalii despre colaborare și nici despre data lansării. Tot ce le-a dezvăluit admiratorilor este titulu piesei. Aceasta se va numi „Să iubeşti 2 femei” și cu siguranță va avea succes, la fel ca toate piesele lansate de el până acum.